ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Η προειδοποίηση που αγνόησε η Αννα - Οι απειλές του 65χρονου εκτελεστή της

Καβάλα: Η προειδοποίηση που αγνόησε η Αννα - Οι απειλές του 65χρονου εκτελεστή της
IN TIME

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας στη Καβάλα, με τον 56χρονο κτηνοτρόφο που εκτέλεσε την σύντροφο και το μόλις 10 μηνών βρέφος του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από το φρικιαστικό έγκλημα στην Καβάλα, όπου ο 56χρονος αφαίρεσε τη ζωή της πρώην συντρόφου του και σκότωσε το 10 μηνών γιο τους και έπειτα ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, κ. Μάρκος Αποστολίδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις απειλές που εξαπέλυε ο 56χρονος πριν την εγκληματική πράξη.

Ο δικηγόρος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν την άτυχη γυναίκα να επιθυμεί να πάρει το παιδί της και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γερμανία. Ξεκαθαρίζει ότι η Άννα «Ήθελε μονάχα να πάει για 3 εβδομάδες γιατί είχε χάσει προσφάτως τον πατέρα της και τη γιαγιά της και έπρεπε να τακτοποιήσει άμεσα κάποια κληρονομικά ζητήματα» .

Ο κ. Αποστολίδης επισήμανε πως ο δράστης ήταν ενήμερος για την επιθυμία αυτή του θύματος, ωστόσο επιλεκτικά πίστευε πως εκείνη ήθελε να του πάρει το παιδί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Ιούλιο του 2022 και τότε ηταν η αρχή του κακού, καθώς ο 56χρονος εκτόξευε άμεσες απειλές προς το θύμα. Σοκάρει ότι της είχε πει πως θα «πνίξει την 30χρονη και το παιδί και δεν θα τους αφήσει να φύγουν».

«Δεν πήγε στην αστυνομία αν και τη συμβούλευα για το αντίθετο…έτεινε να πιστεύει πως το θέμα θα ομαλοποιηθεί» δήλωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος της γυναίκας.

Σχετικά με το αν υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά το αρνήθηκε, όμως τόνισε ότι υπήρχαν άκρως υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια προς το θύμα.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του θύματος και συγχωριανό του 56χρονου, το ζευγάρι στα δύο πρώτα χρόνια σχέσης ζούσαν έναν «έρωτα θυελλώδη»

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι το θύμα είχε επενδύσει στην επιχείρηση του δράστη, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και έτσι χρειάστηκε να της στέλνει χρήματα η μητέρα της από την Γερμανία.

«Δεν είχε πρόθεση να φύγει στη Γερμανία, της άρεσε το χωριό, ήθελε να μείνει. Γι’ αυτό είχε νοικιάσει το σπίτι» συμπλήρωσε, ενώ όπως αναφέρει του είχε εκφράσει τους φόβους της για τον 56χρονο, όπως μεγάλο φόβο είχε και η μητέρα του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Το σημείωμα του 56χρονου εκτελεστή - Τους σκότωσε γιατί νόμιζε ότι η Άννα έφευγε

Καβάλα: Το όνειρο που κατέληξε σε τραγωδία - Οι απειλές από τον 56χρονο και η παγίδα στο μαντρί

Έγκλημα στην Καβάλα – Ρεπορτάζ Newsbomb: Τι λένε κάτοικοι του χωριού για τον δράστη και αυτόχειρα