ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Αυτός είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στο Στρέφι

Ηλεία: Αυτός είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στο Στρέφι
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
pelop.gr

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν πατέρας δύο γιων, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Ηλείας

Στο πένθος βυθίστηκε το Στρέφι, με την είδηση του θανάτου του 54χρονου Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην αερογέφυρα αργά το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, στην εθνική οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα στο ύψος της αερογέφυρας του Στρεφίου. Αποτέλεσμα ήταν να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στο οδόστρωμα.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου οι γιατροί κατευθείαν τον διασωλήνωσαν, όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Ο 54χρονος ήταν αστυνομικός και είχε βγει στη σύνταξη πριν λίγα χρόνια. Τελευταίος σταθμός στην υπηρεσία ήταν το Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει στον Πύργο και τη Ζάκυνθο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν πατέρας δύο γιων, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και η απώλεια του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν. Και όλοι μιλούσαν για έναν ντόμπρο άνθρωπο, γνήσιο και καλόκαρδο.

Πηγή: pelop.gr