ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Διασωληνωμένος ο 36χρονος μετά την επίθεση με καυστικό υγρό

Ηράκλειο: Διασωληνωμένος ο 36χρονος μετά την επίθεση με καυστικό υγρό
Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
Φωτογραφία αρχείου

Με εγκαύματα δεύτερου βαθμού νοσηλεύεται ο 36χρονος. Στα χέρια της Aστυνομίας το γυάλινο δοχείο με το καυστικό υγρό.

Με εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, στα μάτια, στο λαιμό και στα χέρια, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 36χρονος, που δέχθηκε τα ξημερώματα επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ ενδέχεται να χρειαστεί να διακομιστεί στην Αθήνα, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων, στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το Creta24, o 36χρονος βρισκόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της πόλης, όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες η 38χρονη του πέταξε καυστικό υγρό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα κινδυνεύει να χάσει την όρασή του και εξετάζεται η διακομιδή του στο ΚΑΤ καθώς το υγρό έκαψε την αριστερή πλευρά του προσώπου του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με το NeaKriti, ότι το ζευγάρι είχε κινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Στα χέρια της Aστυνομίας το γυάλινο δοχείο με το καυστικό υγρό

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο. Για την αστυνομία το υγρό δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του δηλαδή αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

Στο παρελθόν ο 36χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες ληστείες, ένοπλες, σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία και προσφάτως είχε αποφυλακιστεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Γυναίκα επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο: Δέντρο έπεσε δίπλα από διανομέα

Κρήτη: Μεθυσμένος 44χρονος «έλουσε» τη σύντροφό του με καυστικό υγρό γιατί «τον προκάλεσε»