ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Νταής οδηγός ξυλοκόπησε μαθητή για μία παρατήρηση

Ηράκλειο: Νταής οδηγός ξυλοκόπησε μαθητή για μία παρατήρηση
Eurokinissi

Ηράκλειο: Νεαρός οδηγός επιτέθηκε σε δύο ανήλικους μαθητές και τραυματίσε τον έναν από αυτούς

Ένα απίστευτο και συνάμα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (31/10) στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστές ένα «νταή» οδηγό και δύο μαθητές Λυκείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης του Ηρακλείου. Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών ως όφειλε και έδειρε δύο μαθητές που του έκαναν παρατήρηση.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το ένα από τα δύο παιδιά φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και αυχένα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και υποβάλλεται σε μία σειρά από εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν συγγενείς των δύο παιδιών, τα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών επιχείρησαν να περάσουν κεντρική λεωφόρο για να πάνε στο σχολείο τους από τη διάβαση πεζών.

Ο οδηγός όμως του οχήματος δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αγόρια, να του κάνει παρατήρηση, λέγοντας του «Που πας; Διάβαση…»

Ο θερμόαιμος οδηγός, τράβηξε χειρόφρενο και χωρίς να πει κάτι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδωσε μία μπουνιά στο 17χρονο αγόρι που έπεσε στο οδόστρωμα ενώ επιτέθηκε και με σπρωξιές στον 16χρονο φίλο του.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον «νταή» οδηγό και κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 20χρονο οδηγό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ο 17χρονος μαθητής διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του.

Δείτε τις φωτογραφίες του cretapost.gr με τα τραύματα του μαθητή:

Γονείς και διερχόμενοι οδηγοί μετέβησαν και εκείνοι στο Αστυνομικό Μέγαρο για να υποβάλλουν μηνύσεις και να καταθέσουν για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μάρκου: Προθεσμία πήρε ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε

Λάρισα: Επεισοδιακή εκκένωση κατάληψης - Συλλήψεις και τραυματίες

Τραγωδία στην Άρτα: 49χρονος πέθανε ξαφνικά μπροστά στους φίλους του