ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Τσιντικίδου: Κάποιοι διέσυραν το όνομά μου

Μαρίνα Τσιντικίδου: Κάποιοι διέσυραν  το όνομά μου

Για το διασυρμό του ονόματός της και την εμπλοκή της στην υπόθεση της συμμορίας που μοίραζε ναρκωτικά, μίλησε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Espresso”, μιλώντας για το κακό που έκανε στη ψυχολογία της αυτή η υπόθεση. Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ αποκάλυψαν πως η συμμορία με τα πολυτελή αυτοκίνητα, είχε στην ατζέντα της και το όνομα της κ. Τσιντικίδου. Η ίδια ωστόσο τονίζει κατηγορηματικά πως δεν έχει καμία σχέση με την σπείρα.

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως ξέρει ένα παιδί το οποίος της είχε προσφέρει ένα τσιγάρο και τίποτα άλλο: «Γνώρισα ένα παιδί, ο οποίος δεν είναι φίλος μου και ούτε γνωρίζω τι κάνει. Αυτός μου πρόσφερε ένα τσιγάρο. Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο. Ούτε παρήγγειλα ναρκωτικά, ούτε είχα δοσοληψίες με ανθρώπους που κάνουν εμπόριο», είπε αρχικά, ενώ στο θέμα έμπλεξε και την πολιτική:

«Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν πως πριν από τρία χρόνια πήγα να ασχοληθώ με την πολιτική βάζοντας υποψηφιότητα για βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ. Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς που μόλις άκουσαν ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση με τα ναρκωτικά πέταξαν τη σκούφια τους και άρχισαν να με κάνουν κομματάκια! Κανιβαλίστηκα πάρα πολύ άσχημα και το όνομά μου διασύρθηκε στο στόμα και την πένα του κάθε ηλίθιου», κατέληξε η πανέμορφη Μαρίνα.