ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ήθελε να μιλάει στα παιδιά απουσία των καθηγητών

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ήθελε να μιλάει στα παιδιά απουσία των καθηγητών
Συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας για την οποία κατηγορείται και προφυλακίστηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου

Η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας για την οποία κατηγορείται και προφυλακίστηκε ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικών μυθιστορημάτων, Βασίλης Παπαθεοδώρου, έχει προκαλέσει ανατριχίλα στο πανελλήνιο.

Συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα από την έρευνα των αρχών στο σπίτι του, βρέθηκαν πάνω από 100 αρχεία σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου, με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10-12 ετών. Ακόμη πιο αποκρουστικό είναι ότι ο συγγραφέας επισκεπτόταν συχνά σχολεία και μιλούσε σε παιδιά. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε στην κατοχή του το υλικό, προκειμένου να κάνει «έρευνα» για το νέο του βιβλίο, μια δικαιολογία που δεν έγινε αποδεκτή από τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε και την προφυλάκισή του.

Ο ίδιος σε ηχητικό απόσπασμα που δημοσιεύει το STAR και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ακούγεται να περιγράφει τις επισκέψεις του σε σχολεία και να λέει προτιμά τη συζήτηση με τα παιδιά. «Προτιμώ να πηγαίνω εκεί και να ακούω τι θα μου πουν. Θέτω εγώ τα ερωτήματα, τα οποία είναι και κατά κάποιο τρόπο προκλητικά, για να τσιγκλίσω τα παιδιά να βγάλουν αυτό που έχουν μέσα τους», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο που τους λέω είναι ''ξεχάστε ότι είναι εδώ οι καθηγητές σας''. Το ιδεώδες θα ήταν να έφευγαν και οι καθηγητές από την τάξη και να ήμουν εγώ με τα παιδιά», ανέφερε ο Παπαθεοδώρου.

Σε συνέντευξή του χαρακτήριζε τη νέα γενιά «μπλεγμένη» και αποκάλυψε ότι μιλούσε μέσω social media και στο τηλέφωνο με μαθητές Λυκείου για να νιώθουν ότι έχουν έναν μεγάλο φίλο.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παπαθεοδώρου: Πήγαινε σε σχολεία και μιλούσε με παιδιά στο τηλέφωνο

Παπαθεοδώρου: «Ζω άτακτα» - Πώς τον έπιασαν για παιδική πορνογραφία

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Έψαχνε παιδική πορνογραφία -100 βίντεο με παιδιά