ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη

Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη
thestival.gr

Εξαφανισμένος είναι ο οδηγός, ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη, μία 21χρονη κοπέλα στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Καμάρας.

Άφαντος παραμένει ο οδηγός, ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη, μία 21χρονη κοπέλα στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Καμάρας, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών. Κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ άλλοι απομνημόνευσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που διέφυγε από το σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο μετά την παράσυρση πάτησε δύο φορές την νεαρή κοπέλα που κείτονταν στο οδόστρωμα. Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών τον κυνήγησαν προκειμένου να τον σταματήσουν, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από την παράσυρση η νεαρή κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα. Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ χειρουργήθηκε και για τα ορθοπεδικά τραύματα. Η ίδια ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των περαστικών

Οι μαρτυρίες από τους περαστικούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα μπροστά στο φρικτό τροχαίο είναι πολλές με κάποιες μάλιστα να σοκάρουν. Σύμφωνα με το voria.gr, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στην ίδια πηγή ότι την στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του αδιανόητου περιστατικού αναφέρουν στο thestival.gr ότι πρόκειται για ένα σκούρο και «πειραγμένο» όχημα, το οποίο αφού πάτησε την κοπέλα έγινε «καπνός». Οι πολίτες που άκουσαν τον θόρυβο πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο για να δουν τι συνέβη, φώναζαν στον οδηγό να σταματήσει και ένας διανομέας κυνήγησε με το μηχανάκι το αυτοκίνητο, που κατάφερε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση η 21χρονη από το τροχαίο

Θεσσαλονίκη: 21χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ