ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: Καταθέτει ο πατέρας του πεντάχρονου

Φωτιά σε διαμέρισμα
In Time (αρχείου)

Στο τμήμα για κατάθεση προσήχθη ο πατέρας του πεντάχρονου.

Τραγωδία με ένα νεκρό αγόρι ηλικίας περίπου πέντε ετών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Κολωνό έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το 5χρονο αγόρι παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άλλα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 12 ετών μεταφέρθηκαν κι αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο. Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 Πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Ο πατέρας του παιδιού προσήχθη στο τμήμα και καταθέτει, με τη μεγάλη χρονική διάρκεια της κατάθεσης να προκαλεί ερωτήματα. Πληροφορίες θέλουν ο πατέρας να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη φωτιά στον Κολώνο.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube