ΕΛΛΑΔΑ

Φιλοξενούμενος Κιβωτού: «Οι αστυνομικοί είναι οι καλύτεροι Μασόνοι»

Κιβωτός - Φιλοξενούμενος: Οι αστυνομικοί είναι οι καλύτεροι Μασόνοι
Πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού.
Glomex

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανάμεσα στους φιλοξενούμενους της Κιβωτού του Κόσμου και τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανάμεσα στους φιλοξενούμενους της Κιβωτού του Κόσμου και τον Γιώργο Καλλιακμάνη. Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε στην εκπομπή της τρεις άνδρες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν ως παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μεταξύ άλλων, οι τρεις πρώην φιλοξενούμενοι της Κιβωτού του Κόσμου αναφέρθηκαν στο πως βίωσαν εκείνοι την περίοδο που ήταν στην δομή, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι και είναι μια έντονη αντιπαράθεση με τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κουβέντας τους υποστήριξαν για τον πατέρα Αντώνιο: «Είναι ο πατέρας μας και ξέρουμε τον μπαμπά μας, ξέρουμε ότι ο κύριος από ‘δω (σ.σ. Καλλιακμάνης) είναι αστυνόμος και δεν θα κλέψει, κι όμως κλέβει».

«Ποιος το λέει αυτό; Περίμενε. Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν. Υπάρχουν κι αστυνόμοι που κλέβουν. Αλλά η αστυνομία τους βγάζει έξω αυτούς» απάντησε ο κ. Καλλιακμάνης.

Τότε η ένταση της συζήτησης ανέβηκε με τον νεαρό να λέει «οι διοικητές της αστυνομίας μας δίνουν τις καλύτερες δουλειές. Η αστυνομία είναι η καλύτερη. Μασόνοι…life».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του κόσμου: Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο γιος μου ήταν για ώρες με τον πατέρα Αντώνιο»

Κιβωτός του Κόσμου: Έλεγχοι σε φορολογικούς «παραδείσους»