ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κιβωτός του κόσμου: Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

κιβωτός του κόσμου πατέρας αντώνιος
Οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, και της συζύγου του Σταματίας Λεβέντη, έχουν δεσμευτεί.
kivotostoukosmou.org

Κιβωτός του Κόσμου: Στη δέσμευση των λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας προχώρησε η Αρχή για το Ξεπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Ντόμινο εξελίξεων έρχεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος να προχωρά στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, προχώρησε η Αρχή για τη Νομιμοποίηση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών και για τους γονείς του πατέρα Αντώνιου, τη μητέρα του και τον πατέρα του, ο οποίος διαθέτει λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει ήδη αποβιώσει.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι ο έλεγχος των λογαριασμών αλλά και η αποφυγή περαιτέρω κινήσεων των προσώπων αυτών. Πάντως, δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού, αφού μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της οργάνωσης. Ωστόσο, τα οικονομικά της Κιβωτού ελέγχονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ η έρευνα της για τα οικονομικά αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο γιος μου ήταν για ώρες με τον πατέρα Αντώνιο»

Κιβωτός του Κόσμου: Έλεγχοι σε φορολογικούς «παραδείσους»

Κιβωτός του Κόσμου: Νέες αποκαλύψεις από την 19χρονη Ευγενία