ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: 300.000 ευρώ σε λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου: 300.000 ευρώ σε λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου

Έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Σοκ από τα ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς τους

Καταιγιστικές είναι και σήμερα Δευτέρα οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι οικονομικές συναλλαγές της ΜΚΟ, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Στο στόχαστρο των ελέγχων κατά πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, έχει μπει η μεζονέτα της Ραφήνας. Πρόκειται για διαμέρισμα 105,580 τ.μ., όπου η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο, καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ

Παράλληλα, ίλιγγο προκαλούν τα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή. Σε προσωπικούς λογαριασμούς που έχουν οι δυό τους στην κατοχή τους, βρέθηκαν 300.000 ευρώ.

Ενώ μεγάλη αίσθηση προκαλούν και τα όσα προέκυψαν μετά από έλεγχο σε λογαριασμούς που είναι στο όνομα της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν στείλει οι τράπεζες, η Οργάνωση έχει σε λογαριασμούς της 10.000.000 ευρώ, ποσό που προκαλεί ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση τόσο των δωρεών όσο και των ακινήτων.

Γεμάτοι με χρήματα είναι και οι λογαριασμοί της μητέρας του πατέρα Αντωνίου, η οποία διαθέτει και θυρίδα. Η ίδια έχει σε λογαριασμό της 60.000 ευρώ.

Κιβωτός του κόσμου: Δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Ντόμινο εξελίξεων έρχεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος να προχωρά στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, προχώρησε η Αρχή για τη Νομιμοποίηση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών και για τους γονείς του πατέρα Αντώνιου, τη μητέρα του και τον πατέρα του, ο οποίος διαθέτει λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει ήδη αποβιώσει.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι ο έλεγχος των λογαριασμών αλλά και η αποφυγή περαιτέρω κινήσεων των προσώπων αυτών. Πάντως, δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού, αφού μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της οργάνωσης. Ωστόσο, τα οικονομικά της Κιβωτού ελέγχονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ η έρευνα της για τα οικονομικά αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις