ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα με την 21χρονη Έμμα

Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα με την 21χρονη Έμμα
Η 21χρονη Εμμανουέλα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Νεαρή φοιτήτρια περιγράφει τις στιγμές πριν και μετά το τροχαίο δυστύχημα της 21χρονης Έμμας στη Θεσσαλονίκη

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για την 21χρονη Έμμα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει το makthes.gr, νεαρή φοιτήτρια που βρέθηκε στο σημείο του τραγικού συμβάντος περιγράφει τις στιγμές πριν και μετά το δυστύχημα.

«Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα την Δημητρίου Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, για αυτό και όταν έφτασα στην Εγνατία πάτησα κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή», περιέγραψε στο makthes.gr. Όταν σταμάτησε την Εγνατία, η νεαρή φοιτήτρια είδε το αυτοκίνητο να παρασύρει το θύμα.

«Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει και τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς, σκεφτείτε το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων» είπε η νεαρή κοπέλα.

Όπως υποστήριξε, ο 26χρονος έκανε όπισθεν για να ξεφύγει. «Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να την βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα» πρόσθεσε σύμφωνα με το makthes.gr.

«Το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω»

Στο μεταξύ, η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας ντύθηκε στα λευκά για να αποχαιρετήσει την αδικοχαμένη κόρη της. «Εγώ το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Είναι άδικο όλο αυτό. Ένα τεράστιο γιατί. Ένα παιδί γεμάτο όνειρα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Γιατί αυτός ο ασυνείδητος οδηγός να βρίσκεται μέσα σε αυτή τη χώρα; Γιατί να είναι ελεύθερος, γιατί; Δεν μου αρκεί να καταδικαστεί 15 χρόνια και να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και σε πέντε χρόνια να είναι έξω. Είναι πολύ λίγο», είπε χθες στο Star.

Συγκλονίζει και το μήνυμα του συζύγου της 50χρονης που δέχθηκε το νεφρό της Έμμας. «Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχασαν το παιδί τους, ένα αγγελούδι, 20 χρόνων κορίτσι. Ένας ασυνείδητος οδηγός να το χτυπήσει και να το παρατήσει μέσα στον δρόμο» είπε.

Σχετικές ειδήσεις

Κύμα συγκίνησης για την αδικοχαμένη Έμμα - Τα μηνύματα συμπαράστασης

Συντετριμμένη η μητέρα της Έμμας: «Θέλω το παιδί μου πίσω-Είναι άδικο»

Κρήτη: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Έμμας μετά την κηδεία