ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα πατέρα Αντώνιου: Ήξερα ότι έχω θυρίδα στο όνομά μου

Μητέρα πατέρα Αντώνιου: Ήξερα ότι έχω θυρίδα στο όνομά μου
kivotostoukosmou.org

Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου μίλησε για πρώτη φορά και υποστήριξε ότι γνώριζε την ύπαρξη θυρίδας στο όνομά της. Δήλωσε άγνοια για το περιεχόμενο και υποστήριξε πως άδικα κατηγορείται ο γιος της.

«Ο γιος μου έσωσε τόσες ψυχές και τώρα τον «σταυρώνουν» σαν τον Χριστό», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του πατέρα Αντώνιου, μιλώντας στην εκπομπή «T-Live» του Alpha για τις εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η ίδια, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι γνώριζε την ύπαρξη τραπεζικής θυρίδας στο όνομά της, όμως, δήλωσε άγνοια για το περιεχόμενό της. Επιπλέον, για τις 60.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό στο όνομά της, υποστήριξε πως τα χρήματα αυτά είχαν μπει εκεί για τα παιδιά.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…».

Όσο για τις 60.000 ευρώ, επισήμανε: «Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας…».

Βρέθηκε μαύρος σάκος με 15 κιλά χρυσαφικά

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», ωστόσο εντύπωση προκαλεί ένας μαύρος σάκος που εντοπίστηκε και στο περιεχόμενό του είχε 15 κιλά χρυσαφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό», στο σάκο υπήρχαν βέρες, σταυροί, δαχτυλίδια, βραχιόλια, περιδέραια, με την αξία του χρυσού να ανέρχεται σε 500 ευρώ το κιλό και το σύνολο να σκαρφαλώνει στις 7.500 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στη δομή στον Κολωνό έχουν βρεθεί 350.000 ευρώ σε μετρητά, 279 βέρες αξίας 120.000 και 500.000 ευρώ σε μία θυρίδα. Τα επόμενα 24ωρα, μάλιστα, θα ανοίξει η θυρίδα που υπάρχει στη Χίο και παραμένει κλειστή από τον Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πρίν η Πρεσβυτέρα πήγε στη δομή για να πάρει τα πράγματά της. Η παρουσία της εκεί ήταν νόμιμη καθώς σε βάρος τους δεν υπάρχει κάποια εισαγγελική απαγόρευση. Καταγγελίες από τη μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση.

Τι λέει η μητέρα 15χρονου που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση μέσα την «Κιβωτό»

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου, του δεύτερου παιδιού που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση μέσα στην «Κιβωτό», σοκάρουν. Η μητέρα του μίλησε στην τηλεόραση του MEGA και είπε: «Το παιδί είναι φοβισμένο και δεν μπορεί να μιλήσει, όταν θα βγει από την Κιβωτό θα μιλήσει. Είναι πολύ τρομαγμένο. Δεν μπορεί να μιλήσει εάν δεν βγει απ’ έξω, να νιώσει σιγουριά. Δεν μπορεί να το εκφράσει αυτό γιατί υπάρχει κάποιος μπροστά. Αλλά για λίγο που μίλησα με το παιδί είπε ότι δεν θέλει να μείνει άλλο πια εκεί. Έχει δει πολλά πράγματα, έχει ακούσει πολλά πράγματα, γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλει να μιλήσει παραπάνω», ανέφερε.

«Δεν μπορεί να μου πει εμένα πολλά πράγματα, ότι γίνονταν πράγματα πολλά, ‘δεν γνωρίζω, μαμά δεν μπορώ να σου πω τώρα αυτή την στιγμή, εγώ δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να σου πω μαμά ακόμα’. Δεν είναι το παιδί έτοιμο να μιλήσει, κρύβεται μέσα του. Τι θα τραβήξει αυτό το παιδί, πώς θα τα βγάλει από μέσα του», πρόσθεσε.

«Φοβάται αν κάνουν κάτι σε εμένα, τόσο πολύ δηλαδή φοβάται. Λέω: ‘μην φοβάσαι για εμένα, δεν θα μου κάνουν τίποτα’. Λέω: ‘εσύ δεν φοβάσαι για τον εαυτό σου’, ‘γι’ αυτό δεν πρέπει να μιλάμε’. Δηλαδή να φοβάται να δει ποιον; Τη μητέρα του. Το βιολογικό του αίμα. Που θέλει να έρθει στο σπίτι, δεν είναι ότι δε θέλει», τόνισε.

«Έχω πάει στην ασφάλεια. Έχω κάνει και στο παρελθόν ενέργεια για να το πάρω με εισαγγελική απόφαση και με έβγαζαν ότι είμαι ακατάλληλη. Έχω 6 παιδιά μου πήρανε μόνο το πέμπτο. Δηλαδή τα άλλα μου τα παιδιά και το νεογέννητο που έχω τώρα και το έχω στο σπίτι είμαι ικανή και δεν είμαι ικανή να μεγαλώσω ένα παιδί που είναι στην ‘Κιβωτό’. Μετά στο παιδί λέγανε ότι: ‘Η μητέρα σου δεν μπορεί να σε συντηρήσει’. Δημόσιος υπάλληλος, ακατάλληλος για το παιδί. Έχω κάνει πολλές ενέργειες».