ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Τι είπε ο πατέρας του νεκρού βρέφους στο Newsbomb

Βέροια: Τι είπε ο πατέρας του νεκρού βρέφους στο Newsbomb
Μητέρα πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα
Pixabay

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας με την αποτρόπαιη πράξη της 28χρονης μητέρας που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα. Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στο Newsbomb.gr και περιέγραψε το πώς έμαθε για το τραγικό περιστατικό.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του 11 μηνών βρέφους που το πέταξε η μητέρα του στον Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Κανείς δεν αγαπάει το παιδί μου, ούτε οι γονείς μου το αγαπούσαν», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της 28χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Η νεαρή μητέρα ομολόγησε την πράξη της έπειτα από πίεση των αστυνομικών και υπέδειξε το σημείο που πέταξε το μωρό. Η 28χρονη μεγάλωνε το παιδί μαζί με τους γονείς της.

Ο πατέρας του μωρού μίλησε στο Newsbomb.gr για το πώς έμαθε τον θάνατο του παιδιού του και ποια ήταν η σχέση του με τη μητέρα. «Εγώ το έμαθα χθες από την αστυνομία», είπε και ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καμία επικοινωνία με την οικογένειας της 28χρονης. «Να μου πουν τι;», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνος προσπαθούσε να κρατάει επαφή με το παιδί. Είχε πάει μαζί με την 28χρονη το παιδί στον παιδίατρο στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το είδε και την προ-παραμονή των Χριστουγέννων όταν επισκέφτηκε το σπίτι της 28χρονης. Το μωρό έπαιζε στην κουζίνα.

Ο 39χρονος επέμενε να αναγνωρίσει το παιδί, όμως η μητέρα αρνούταν. Ο πατέρας είπε στο Newsbomb.gr, ότι το παιδί θα χρόνιζε στις 5 Ιανουαρίου και ήθελε να πάνε για την αναγνώριση. Μάλιστα, είχε σκοπό να κινηθεί και δικαστικά, ανεξάρτητα αν δεν συναινούσε η 28χρονη.

Όσο για την κηδεία του μωρού είπε ότι δεν ξέρουν ακόμα πότε θα γίνει.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη μητέρα πήρε το μωρό στις 31 Δεκεμβρίου και το πέταξε στο ποτάμι, ενώ στη συνέχεια πήγε σε ξενοδοχείο να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το 11 μηνών κοριτσάκι φέρεται να το φρόντιζαν οι γονείς της μητέρας, οι οποίοι όταν το επόμενο πρωί δεν είδαν το μωρό δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνιση - αρπαγή του.

Η 28χρονη φέρεται να έφυγε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι της λέγοντας στους γονείς της «πάω να κάνω ρεβεγιόν». Όταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς γύρισε πίσω, οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει μαζί της το μωρό και αμέσως ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η 28χρονη γύρισε στο σπίτι με ταξί. Ο ταξιτζής που την γύρισε ανέφερε ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ο ίδιος δεν υποψιάστηκε κάτι περίεργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί πολλές φορές (περίπου 10) κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι της είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, την οποία το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να λαμβάνει.

Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στη σορό του 11 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, τα ευρήματα του ιατροδικαστή έδειξαν ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Η ομολογία της μητέρας στους αστυνομικούς

Σοκάρει η ομολογία της 28χρονης μητέρας, η οποία πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα, στους αστυνομικούς.

«Κανείς δεν αγαπάει το παιδί μου, ούτε οι γονείς μου το αγαπούσαν», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της 28χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb. Η νεαρή μητέρα ομολόγησε την πράξη της έπειτα από πίεση των αστυνομικών και υπέδειξε το σημείο που πέταξε το μωρό.

Στην αρχή έλεγε διάφορα που δεν έβγαζαν νόημα και είπε ότι το είχε αφήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βέροια, ωστόσο στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε βόλτα με το μωρό στο ποτάμι, υποδεικνύοντας ένα συγκεκριμένο σημείο. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα στο φράγμα του Αλιάκμονα μέχρι που τελικά χθες το βράδυ εντοπίστηκε το μωρό νεκρό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχετικές ειδήσεις