ΕΛΛΑΔΑ

Νότης Μαυρουδής: Η ιατροδικαστική, το χτύπημα στο κεφάλι και η κηδεία

Νότης Μαυρουδής: Η ιατροδικαστική, το χτύπημα στο κεφάλι και η κηδεία
Ο Νότης Μαυρουδής
Eurokinissi

Ο θάνατος του Νότη Μαυρουδή προήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. 

Ο θάνατος του συνθέτη, Νότη Μαυρουδή, έχει βυθίσει στο πένθος τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε για τον θάνατο του Νότη Μαυρουδή «έδειξε» βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφού ο συνθέτης έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το κεφάλι σε μια πέτρα στο εξοχικό του στο Πήλιο. Κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Νότης Μαυρουδής είχε πέσει. Στο παρελθόν ο Νότης Μαυρουδής είχε πέσει και είχε σπάσει το ισχίο του.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο Νότης Μαυρουδής πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει και είχε σπάσει το ισχίο του. Έκανε αρθροπλαστική και τόνισε πως «δεν θα έπρεπε να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του».

«Ακόμη και σ’ αυτό βρήκε έναν τρόπο να παρέμβει με έναν διορθωτικό τρόπο σε αυτά που ζούμε», ανέφερε ο κ. Τρεμόπουλος, ο οποίος είπε ότι ο Νότης Μαυρουδής είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Νότης Μαυρουδής: Θα επέστρεφε στην Αθήνα

Όπως «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση, ο Νότης Μαυρουδής βρήκε τραγικό θάνατο από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο Νότης Μαυρουδής γλίστρησε από ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε το κεφάλι του σε πέτρα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή.

Ο Νότης Μαυρουδής θα έφευγε από το εξοχικό του στην Κουκουράβα της Μακρινίτσας, όπου θα επέστρεφε λίγες μέρες αργότερα. Η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον είδε πεσμένο στο έδαφος και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ο Νότης Μαυρουδής είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Νότης Μαυρουδής: Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του

Η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή θα γίνει το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με ανάρτηση του γιου του Χάρη στα κοινωνικά δίκτυα η πολιτική κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί και θα ακολουθήσει αποτέφρωση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετικές ειδήσεις

Βενετσάνου για Μαυρουδή: «Συνεργάτης, φίλος, αδελφός - θα μου λείψει»

Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή

Νότης Μαυρουδής: Ετοιμαζόταν να γυρίσει Αθήνα-Έπεσε από ύψος 3 μέτρων