ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κηδεία τέως βασιλιά: Όλα τα πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκαν στη Μητρόπολη - «Έκπληξη» ο Στεφανής

Κηδεία τέως βασιλιά: Όλα τα πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκαν στη Μητρόπολη - «Έκπληξη» ο Στεφανής
Getty Images

Λίγα ήταν τα πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μεταξύ αυτών, ο πρώην υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής με πρόσκληση από την οικογένεια. 

Επτά εκλεγμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Κατ' αρχάς την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο εξωκοινοβουλευτικός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος και η επίσης εξωκοινοβουλευτική υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Το τρίτο μέλος του υπουργικού συμβουλίου που βρέθηκε στη Μητρόπολη ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και βαφτισιμιά του τέως μονάρχης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως θα βρεθεί εκεί.

Στη Μητρόπολη βρέθηκαν ακόμα, ο βουλευτής Λακωνίας, Αθανάσιος Δαβάκης και οι βουλευτές Μεσσηνίας, Περικλής Μαντάς, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης με επικεφαλής των πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Εκεί βρισκόταν και η βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού αλλά και ο εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Αθήνας, αλλά ανεξάρτητος πλέον, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το πολιτικό πρόσωπο πάντως που βρέθηκε στη Μητρόπολη και μάλιστα με πρόσκληση από την οικογένεια προκαλώντας έκπληξη, ήταν ο πρώην υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, γνωρίζει τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, ο οποίος υπηρέτησε στο βρετανικό στρατό και συγκεκριμένα στα τεθωρακισμένα, Όπλο το οποίο έχει υπηρετήσει και ο πρώην υφυπουργός Άμυνας. Λόγω των κοινών τους αυτών ενδιαφερόντων, φέρεται να δέχτηκε και την πρόσκληση.

Σχετικές ειδήσεις

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η στιγμή που «λύγισε» ο Παύλος

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όλες οι βασιλικές οικογένειες που ήρθαν στην κηδεία

Ποιος ασχολείται με τα προβλήματα της κοινωνίας; Νέες ανατιμήσεις και ανασφάλεια στο ζενίθ