ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποινή φυλάκισης 16 ετών σε 31χρονο που βίασε baby sitter

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποινή φυλάκισης 16 ετών σε 31χρονο που βίασε baby sitter

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 31χρονο ο οποίος δεν δίστασε να βιάσει την κοπέλα η οποία πήγε να δουλέψει ως baby sitter για την τρίχρονη κόρη του 

Ποινή φυλάκισης 16 ετών επέβαλε το δικαστήριο στον 31χρονο που υπό την απειλή μαχαιριού βίασε μία μαθήτρια λυκείου 18 ετών στον Μάρτιο του 2022 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν η κοπέλα πήγε να δουλέψει ως baby sitter.

Σύμφωνα με το Star το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνων όπου διεξήχθη η δίκη δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 31χρονο, ο οποίος δεν δίστασε να βιάσει την κοπέλα ότανα εκείνη πήγε να πιάσει δουλειά ως baby sitter της 3 ετών κόρης του άνδρα.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με το θύμα να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ καθόλη τη διάρκεια της κατάθεσής της δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η κοπέλα ανέφερε: «Πήγα να επιστρέψω στο σαλόνι και τότε ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε προς το μέρος μου και μου είπε "μην φωνάζεις, μην φωνάζεις δεν θα σου κάνω κακό, απλά μην φωνάξεις". Εγώ τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό».

«Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς τον θώρακά μου και μου είπε "βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις θα σε σφάξω''», είπε στην περιγραφή της σοκάροντας η νεαρή κοπέλα, που στο πλευρό της είχε την οικογένεια και τους φίλους της.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς, όπως λέει δέχεται απειλές.