ΕΛΛΑΔΑ

ΙΝΚΑ: Μποϊκοτάζ σε γαλακτοκομικά και τυροκομικά για μία εβδομάδα

ΙΝΚΑ: Μποϊκοτάζ σε γαλακτοκομικά και τυροκομικά για μία εβδομάδα
INTIME NEWS

Το ΙΝΚΑ-Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ανακοίνωσε πως, μετά από απαίτηση των καταναλωτών, ξεκινάει μποϊκοτάζ στα τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια από 13 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου 2023.

Το ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας μετά από απαίτηση των καταναλωτών για αντίδραση στις ανατιμήσεις στην αγορά τροφίμων ανακοίνωσε την Τετάρτη (08/02) ότι θα προχωρήσει σε μποϊκοτάζ μίας εβδομάδας κατά της ακρίβειας στα τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γάλατα και γιαούρτια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μποϊκοτάζ ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΙΝΚΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ζητάμε από τους πολίτες καταναλωτές να μην αγοράζουν για μια εβδομάδα αυτά τα προϊόντα. Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς οι πολίτες καταναλωτές. Ας φροντίσουμε το πορτοφόλι μας την τσέπη μας ας προστατέψουμε το εισόδημα που κάποιοι θέλουν να κλέψουν χωρίς ίχνος λογικής αλλά και ηθικής αφού παράλληλα μειώνουν τις ποσότητες στις ίδιες συσκευασίες προϊόντων. Από 13 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα έως 20 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή 2023 δεν αγοράζουμε προϊόντα γαλακτοκομικά γάλατα γιαούρτια τυροκομικά εγχώρια ή εισαγωγής».

Διαβάστε επίσης:

ΙΝΚΑ: Απειλεί με μποϋκοτάζ λόγω των αυξήσεων και της μείωσης των συσκευασιών

ΙΝΚΑ: Κοτόπουλα και αυγά ακατάλληλα για κατανάλωση στην αγορά

Καλάθι του νοικοκυριού - «Δεν ακολουθούμε τα τρικ της κυβέρνησης»