ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: «Κανείς από τους κατηγορούμενους δεν ήταν οικογενειακός φίλος», λέει ο πατέρας της 12χρονης

Σεπόλια: «Κανείς από τους κατηγορούμενους δεν ήταν οικογενειακός φίλος», λέει ο πατέρας της 12χρονης
Intime News

Σεπόλια: Ο πατέρας της 12χρονης σπάει τη σιωπή του και μιλά για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο

Ο πατέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά του και μιλά για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας του παιδιού του που έχει «παγώσει» την κοινή γνώμη.

Πέντε μήνες τώρα ο πατέρας της 12χρονης βλέπει την κόρη του να κλαίει, τη σύζυγο του να είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κατηγορουμένη για διακεκριμένη μαστροπεία και τους γείτονες του να προφυλακίζονται ο ένας μετά τον άλλον για την υπόθεση βιασμών της κόρης του.

Σαστισμένος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τους προφυλακισμένους για τη δυσώδη αυτή υπόθεση, τον Ηλία Μίχο αλλά και τις δικές του ευθύνες

«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν. Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρονιά. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» είπε ο πατέρας της 12χρονης.

Η υπόσχεση που έδωσε ο πατέρας της στη 12χρονη

Ο πατέρας της 12χρονης όπως είναι φυσικό, θέλει να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του. Παράλληλα ψάχνει για δουλειά ενώ προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ανήλικη κόρη του.

«Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Ο πατέρας της 12χρονης ήταν σήμερα στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας. Τελικά απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποχώρησε ανακουφισμένος.

«Ο πατέρας και τα παιδιά στηρίζουν απόλυτα τη μητέρα»

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού, αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» είπε δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Νέο πρόσωπο στο στόχαστρο των Αρχών για τον βιασμό της 12χρονης - Αναμένονται δύο συλλήψεις

Σεπόλια: Προφυλακίστηκε και ένας 27χρονος για την υπόθεση της 12χρονης

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος

Σχετικές ειδήσεις