ΕΛΛΑΔΑ

Πατρινό Καρναβάλι: Εκθαμβωτική η βασίλισσα πάνω στο άρμα της

Πατρινό Καρναβάλι: Εκθαμβωτική η βασίλισσα πάνω στο άρμα της
thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι: Ντυμένη στα λευκά η βασίλισσα του καρναβαλιού εντυπωσίασε τους θεατές

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη, ήταν άκρως εντυπωσιακή και μαγνήτισε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της νυχτερινής παρέλασης του Σαββάτου.

Ντυμένη στα λευκά, χάρισε χαμόγελα στους καρναβαλιστές αλλά και τους θεατές.

karnavali3.jpg
thebest.gr

«Το Καρναβάλι το περίμενα πάντα, κάθε χρόνο, με ανυπομονησία. Από την παιδική μου ηλικία οι γονείς μου με είχαν εντάξει στο Καρναβάλι των Μικρών και στη συνέχεια συμμετείχα με τους φίλους μου στο Καρναβάλι των Μεγάλων.

Μου άρεσε που όλοι οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι. Αυτό ήταν που με έκανε να περιμένω το Καρναβάλι κάθε χρόνο. Έφευγε η μιζέρια, η θλίψη και όλοι μαζί γιορτάζαμε σαν μία μεγάλη παρέα. Όλο αυτό είναι μοναδικό, δε συμβαίνει πουθενά αλλού. Θυμάμαι μία χρονιά που ήμασταν 20 άτομα, που δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας, όμως μαζί περνούσαμε υπέροχα. Το Καρναβάλι ενώνει τους ανθρώπους.

karnavali2.jpg
thebest.gr

Είναι τιμή μου και ατελείωτη η χαρά μου που φέτος είμαι βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα αίτηση και ήταν μία συνειδητή απόφαση και επιλογή. Το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Μην ξεχνάμε ότι η βασίλισσα του Καρναβαλιού πρέπει να συμμετέχει στα δρώμενα που είναι επί καθημερινής βάσης για ένα μήνα.

Ήθελα όμως να είμαι η βασίλισσα μετά την πανδημία, το πρόσωπο που θα στείλει μηνύματα αισιοδοξίας. Μετά από όλα που ζήσαμε πρέπει να βρούμε τη χαρά και την αισιοδοξία» είχε δηλώσει στο thebest.gr.

thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Χιλιάδες καρναβαλιστές έκαναν τη νύχτα ημέρα (vid)

Πατρινό Καρναβάλι: Δείτε ζωντανά τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση