ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου» Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του μηχανοδηγού του τρένου

Τέμπη: «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου» Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του μηχανοδηγού του τρένου
Instagram

Συντετριμμένη η νεαρή κοπέλα αποχαιρετά τον σύντροφό της που έχασε τη ζωή του από τη μία στιγμή στην άλλη στο φονικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος που σημειώθηκε στη Λάρισα όταν αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με άλλη εμπορική στα Τέμπη.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο 32χρονος μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, Δημήτρης Μασσαλής, ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Ο θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος του γονείς του, τον αδελφό του αλλά και τη σύντροφό του Κατερίνα.

Η κοπέλα είναι συντετριμμένη από την απώλεια του συντρόφου της, που έφυγε τόσο αιφνίδια από το σοκαριστικό δυστύχημα, ενώ οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ραγίζουν καρδιές.

«Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…», έγραψε η νεαρή κοπέλα στο προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Στα insta stories της έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες του 32χρονου με λεζάντες που συγκινούν.

Η νεαρή Κατερίνα συγκλονίζει με το αντίο στον σύντροφό της με τα δύο stories σε μαύρο φόντο, με το ένα να γράφει «ΤΕΜΠΗ 1/3/2023» και το άλλο «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου...» αποχαιρετώντας τον σύντροφό της.