ΕΛΛΑΔΑ

Φίνος Φιλμ: Εύχεται «χρόνια πολλά» σε όλες τις γυναίκες με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη

Φίνος Φιλμ: Εύχεται «χρόνια πολλά» σε όλες τις γυναίκες με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη

Φίνος Φιλμ: Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής ταινιών για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Φίνος Φιλμ με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, δημοσίευσε βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram και ευχήθηκε στις γυναίκες «χρόνια πολλά».

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών συγκέντρωσε σκηνές από διάσημες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως οι «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Κυρία του Κυρίου» κ.α.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Κάθε γυναίκα έχει τον παράδεισο της» λέει η Γκέλυ Μαυροπούλου στην ταινία «Η Κυρία του Κυρίου». Σήμερα βουτάμε στους.. παραδείσους των γυναικών του ελληνικού σινεμά και στέλνουμε κινηματογραφικές ευχές σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια πολλά!!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Κυρία του Κυρίου», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε» και «Οι Κληρονόμοι».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Γιορτή της γυναίκας: O Πετρετζίκης έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Διαδηλώσεις και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα να μην φοβάται»