ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Αγία Βαρβάρα: Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν για ναρκωτικά στην Αγία Βαρβάρα, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης την Τετάρτη (15/3)

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, Τετάρτη 15 Μαρτίου, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε, καθώς και αστυνομικός σκύλος.

Σε βάρος των οκτώ ατόμων, επτά ανδρών και μίας γυναίκας, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι ένας από τους συλληφθέντες προσπάθησε να διαφύγει και πήδηξε από μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 51,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 431 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4 ζυγαριές ακριβείας, 4.148,5 ευρώ και 24 δολάρια ΗΠΑ, 15 κινητά τηλέφωνα, 3 συσκευές καταγραφής εικόνας και 6 κάμερες ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφίες από τα ευρήματα των αστυνομικών:

Δείτε επίσης το βίντεο:

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ξεσπά η μητέρα της Αφροδίτης - «Δεν μπορώ πια να ζήσω»

Hellenic Train: Προκαταβολές αποζημίωσης για τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών

Τέμπη: Στην Ελλάδα από την Τουρκία ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού