ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης: Η επική αντίδρασή του σε βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το καλάθι των νονών

Γεωργιάδης: Η επική αντίδρασή του σε βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το καλάθι των νονών
Youtube / Ράδιο Αρβύλα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το χιουμοριστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα.

Το χιουμοριστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το «καλάθι των νονών» που θα εφαρμόσει το υπουργείο Ανάπτυξης για τις ημέρες του Πάσχα, σχολίασε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε το βίντεο στο Twitter του σχολιάζοντας ότι τέτοιου είδους κριτική είναι καλοδεχούμενη, καθώς πάντα του άρεσε το χιούμορ.

Η ανάρτηση:

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το «Καλάθι του Νονού αλλά των Νονών»…εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτική.»

Στις 29 Μαρτίου ξεκινά το «Καλάθι των Νονών»

Το «καλάθι των νονών» κάνει την εμφάνισή του την Τετάρτη 29 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου και αφορά προϊόντα που σχετίζονται με τα δώρα του Πάσχα.

Το καλάθι των νονών ακολουθεί τα πρότυπα εκείνου που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα παιχνιδιών και θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών.

Οι κατηγορίες αυτές είναι οι εξής: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας , οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.