ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με την ασέλγεια σε βάρος του 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα

Μυστήριο με την ασέλγεια σε βάρος του 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα
ΑΡΧΕΙΟΥ

Προβληματίζουν τα «θολά» σημεία της υπόθεσης και οι περίεργες κινήσεις της μητέρας μέσα στο πλυντήριο αυτοκινήτων

Λίγες ώρες μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος της για συνέργεια στην ασέλγεια του παιδιού της, η μητέρα της 6χρονης όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το newsbomb, ισχυρίζεται σε φίλους και γνώστους ότι δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη και πως όλα θα αποδειχθούν.

Η ίδια λέει πως: «Δεν έχω κάνει τίποτα, είμαι αθώα, ας ψάξει η αστυνομία ότι θέλει. Λένε για συνέργεια, με τι σκεπτικό; Πάμε καλά; Που την κόρη μου την έχω πιο πάνω και απο εμένα την ίδια; Όλα έγιναν από αυτά που είπε το παιδί μου».

Ωστόσο πληροφορίες απο τη γειτονιά της νεαρής μητέρας κάνουν λόγο για οικονομικές συναλλαγές που φέρεται να είχε με τον αλλοδαπό κατηγορούμενο και φίλο της. Μάλιστα μάρτυρας ισχυρίζεται ότι λίγες μέρες πριν γίνει η καταγγελία στις αρχές η μητέρα φέρεται να είχε πει στον 43χρονο πως «Αν δεν μου δώσει λεφτά θα δεις τι θα πάθεις». Η ίδια ωστόσο υποστηρίζει πως τίποτα απο όλα αυτά δεν ισχύει.«Δεν είχα ποτέ οικονομικές συναλλαγές μαζί του».

Για την ασφάλεια υπάρχουν κάποια θολά σημεία στην υπόθεση, ενώ έχουν εντοπιστεί και ύποπτες κινήσεις της μητέρας μέσα στο πλυντήριο αυτοκινήτων που σίγουρα δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έφυγε σοκαρισμένη απο το μαγαζί μόλις είδε - όπως η ίδια υποστήριξε - τον αλλοδαπό να προχωρά σε ασελγείς πράξεις στο παιδί της, μέσα σε αποθήκη στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Αντιθέτως το υλικό που έχει στα χέρια της η ασφάλεια δείχνει τη μητέρα να φέυγει ήρεμη απο το σημείο.

Η ίδια πάντως επιμένει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.«Ξέρω τι έλεγα και το πόσο καθαρή είμαι».

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη για την ασέλγεια του 6χρονου κοριτσιου θα δώσει εξηγήσεις τη Δευτέρα το πρωί.

Ο κατηγορούμενος εργάζεται στην επιχείρηση τα 5 τελευταία χρόνια, ενώ στον χώρο που φέρεται να έζησε τη φρίκη το παιδί, είναι το μέρος που διαμένει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η αστυνομία ο κατηγορούμενος, εκείνη την ημέρα είχε συνέχεια στην αγκαλιά του το παιδί.

Σχετικές ειδήσεις