ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Αν τον αφήσετε ελεύθερο θα με σκοτώσει», ξεσπά 29χρονη μητέρα

Θεσσαλονίκη: «Αν τον αφήσετε ελεύθερο θα με σκοτώσει», ξεσπά 29χρονη μητέρα

Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα εκφράζει φόβο για τη ζωή της καθώς θεωρεί ότι κινδυνεύει ακόμα από τον πρώην σύζυγό της ο οποίος έχει καταδικαστεί 8 φορές για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος

Σκηνές απόλυτης αγριότητας ζούσε η 29χρονη που κατήγγειλε ότι ήταν θύμα συστηματικής κακοπόιησης από τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας δικάζεται ξανά για ενδοοικογενειακή βία.

Η ανησυχία είναι μεγάλη για την προστασία της 29χρονης αλλά και των ανήλικων παιδιών της, με τον 38χρονο να αρνείται τα πάντα και να κάνει λόγο για σκευωρία εναντίον του. Ο άνδρας έχει καταδικαστεί 8 φορές, ωστόσο συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, με την πρώην γυναίκα του να ξεσπά κάνοντας λόγο για διαχρονικό μαρτύριο.

«4.30 τα ξημερώματα ήρθε και χτυπούσε τα κουδούνια. Δεν άνοιξα, μόλις κατάλαβα ότι ήταν αυτός πήρα την αστυνομία. Άνοιξε την πόρτα με κατσαβίδι και απειλούσε ότι θα με κάψει ζωντανή εμένα και τα παιδιά. Φοβήθηκα πολύ, γιατί είναι ικανός. Με κυνηγάει στη δουλειά, στο σχολείο δεν αφήνει τα παιδιά, έντεκα μήνες απειλεί τη ζωή μου και τα παιδιά μου. Αν τον αφήσετε ελεύθερο, θα με σκοτώσει, είμαι σίγουρη».

Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις που καταδικάστηκε, ο 38χρονος αρνείται τα πάντα για την επίθεση στο σπίτι της 29χρονης.

«Είναι ψέματα όσα λέει και ο μάρτυρας και η γυναίκα μου. Δε χτύπησα την πόρτα, δεν έβαλα φωτιά. Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Από τις 12 Αυγούστου δε μου τα δίνει, ήρθαν από Αλβανία οι γονείς μου και δε τους επέτρεψε να τα δουν, ούτε σε εμένα», είπεστην απολογία του ο 38χρονος.

Στο MEGA η 29χρονη είχε μιλήσει για την τροπή που είχε πάρει η ζωή της, στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, ο 38χρονος δεν δίστασε να την ξυλοκοπήσει στις 19 του περασμένου Αυγούστου σε πάρκο και μάλιστα μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών.

«Από όταν ήταν ο γιος 4 μηνών άρχισε να με χτυπάει συνέχεια, δεν σταματούσε», είχε πει η 29χρονη στην εκπομπή LIVE NEWS.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, τον κατηγορούμενο δεν πτόησαν ούτε οι μηνύσεις, ούτε οι καταδίκες και τα ασφαλιστικά μέτρα.

Τα ανήλικα παιδιά του πρώην ζευγαριού ήταν θεατές σε σκηνές απόλυτης αγριότητας με την 29χρονη να αναφέρει ότι ο γιος της της έχει σώσει τη ζωή.

«Δεν σταματούσε ούτε μπροστά στα παιδιά μου, και δύο φορές ο γιος μου μού έχει σώσει την ζωή μου».

Η νεαρή μητέρα κάνει έκκληση στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να επιληφθούν της κατάστασης καθώς, η ίδια εκφράζει τους φόβους της ότι ίσως γίνει το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Νέες απειλές από τον πρώην σύζυγο

Ο δράστης παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί εννέα φορές επανέρχεται στην κακοποιητική του συμπεριφορά με την 29χρονη να βρίσκεται σε απόγνωση με το μαρτύριο αυτό που περνάει.

«Ήρθε κι έβαλε φωτιά στην οικοδομή, πάθαμε όλοι σοκ, κλαίγαμε όλοι. Ήρθε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, έγινε χαμός. Άνοιξε την κεντρική είσοδο με κατσαβίδι ήρθε πάνω στο σπίτι, του φώναξα να φύγει γιατί έχω καλέσει την αστυνομία», περιέγραψε η 29χρονη.