ΕΛΛΑΔΑ

Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας

Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί αν και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, λένε πως τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Λάζαρος Λασκαρίδης.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, αφού αρχικά διακομίσθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου σε κωματώδη κατάσταση με θλάση στον εγκέφαλο και κατάγματα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι του, καθώς και τα τραύματα στον θώρακα.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης, πάντως, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί αν και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, λένε πως τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Λάζαρος Λασκαρίδης: Έπεσε από μπαλκόνι την ημέρα των γενεθλίων του

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας όταν βγήκε στο μπαλκόνι και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε το κάγκελο του μπαλκονιού.

Ο ηθοποιός και φίλος του πολιτικού μίλησε στον Alpha και αποκάλυψε ότι χθες που συνέβη το σοκαριστικό ατύχημα ήταν και τα γενέθλια του Αντιδημάρχου.

«Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Έχει κάνει πολύ μεγάλο πολιτιστικό έργο στην Καλλιθέα. Έχει κάνει το Θέατρο της Δευτέρας, παίρνει θιάσους και κάθε Δευτέρα παίζουν εκεί. Χθες είχε τα γενέθλιά του», ανέφερε ο Γιώργος Ματαράγκας.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι… πώς από το τίποτα, τι μπορεί να φέρει μια στιγμή και ξαφνικά να κινδυνεύει η ζωή του. Η εγχείρηση πήγε καλά απ’ ό,τι έμαθα και παρακαλώ τον Θεό να γίνει καλά», τόνισε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Βγήκα κι άκουσα κραυγές και λέγανε ότι έπεσε ο άνθρωπος. Άκουσα την πυροσβεστική και μάλιστα, όταν κατέβηκα εγώ, άργησε το ασθενοφόρο να τον πάρει».