ΣΠΟΡ

Ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα! Φίλαθλος έριξε μπουνιά σε παίκτη και έβγαλε νοκ άουτ προπονητή (vid)

Ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα! Φίλαθλος έριξε μπουνιά σε παίκτη και έβγαλε νοκ άουτ προπονητή (vid)
Print Screen - Video

Απίστευτες εικόνες σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα με παίκτη να πανηγυρίζει πόντο, φίλαθλο να του επιτίθεται με μπουνιά και να ακολουθεί σύρραξη.

Λίγες μέρες μετά τα επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ της Euroleague, που έκαναν τον γύρο του κόσμου, έρχεται ένα ακόμα δυσάρεστο περιστατικό σε αγώνα βόλεϊ. Κι αυτή τη φορά, μάλιστα, στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα, σε τοπική αναμέτρηση μεταξύ του Ερμή και της ομάδας Πάτρα Βόλεϊ. Ο αρχηγός των γηπεδούχων Οδυσσέας Δρίβας πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από την εξέδρα, μετά από πόντο της ομάδας του, αλλά ένας φίλαθλος των αντιπάλων τον χτύπησε με μπουνιά.

Ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ανάμεσα σε φιλάθλους που μπήκαν στο γήπεδο και ανθρώπους του Ερμή. Χτυπήθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χριστόπουλος, ενώ ο συνεργάτης του Νίκος Κορδός βρέθηκε πεσμένος κάτω έπειτα από γροθιά.

Μετά την ένταση έφτασε στο γήπεδο και η αστυνομία έτσι ώστε να βοηθήσει να ολοκληρωθεί ομαλά ο αγώνας, με τους δράστες πάντως να έχουν αποχωρήσει από το γήπεδο.

Σχετικές ειδήσεις