ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Μόνη δικαίωση να βρεθεί ο εντολέας» - Συγκλονίζει η μητέρα του

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Μόνη δικαίωση να βρεθεί ο εντολέας» - Συγκλονίζει η μητέρα του

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό, τι τον πείραξε το παιδί μου», λέει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, δύο χρόνια μετά την εκτέλεσή του, καθώς το μόνο που περιμένει πια, όπως λέει, είναι η δικαίωση.

«Όταν τον ρωτούσα πάντα μου έλεγε "μαμά όλα καλά είναι". Εγώ είμαι στη Δράμα, δεν ήξερα τι γίνεται στην Αθήνα. Από μικρό παιδί δεν είχε φόβο μέσα του. Τον θάνατό του έμαθα από την ανιψιά μου. Μετά με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου και μου λέει "μαμά πάει το παιδί μας"», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Αναφερόμενη στο χρονικό διάστημα που έχει περάσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, η μητέρα του τόνισε πώς αυτά τα δύο χρόνια πέρασαν βασανιστικά. «Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα εδώ και δύο χρόνια, όλα ήρθανε μπροστά μου από την αρχή. Δικαίωση σίγουρα αισθάνομαι για να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου, και η δική μας ακόμα» συνέχισε.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό, τι τον πείραξε το παιδί μου», προσέθεσε.

Πολύ κοντά στον ηθικό αυτουργό οι Αρχές

Όλα τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους εξετάζουν οι Αρχές προκειμένου να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και να φτάσουν στη σύλληψη του ηθικού αυτουργού που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα κυκλώματα της Greek Mafia για τα οποία ο δημοσιογράφος φέρεται να είχε πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία στα χέρια του τα οποία και θα αποκάλυπτε, πριν εκτελεστεί εν ψυχρώ τον Απρίλιο του 2021.

Ενδεχομένως, αυτό αποτέλεσε κίνητρο ώστε σιωπήσει για πάντα ο Γιώργος Καραϊβάζ όπως εκτιμά και η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του, Ρόη Παυλέα.

Σύμφωνα όσα ανέφερε η δικηγόρος, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε για υπόθεση της Greek Mafia και γνώριζε πολλά για τον κόσμο της νύχτας:

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν μάρτυρας σε μία υπόθεση που αφορούσε την Greek Mafia και γνωρίζω ότι θα κατέθετε, είχε πει ότι θα τα πει όλα. Υπάρχουν αυτά που έλεγε, τα έγραφε στο blog του, ότι γνώριζε ποιος είναι ο ''άρχοντας της νύχτας''. Είχε πει επίσης ότι γνώριζε ποιος κάνει τις δολοφονίες», δήλωσε η κυρία Παυλέα μιλώντας στο MEGA.

Σχετικές ειδήσεις