ΕΛΛΑΔΑ

Φίλος Παπανικόλα: Δεν πιστεύω ότι πέθανε εκείνη την ημέρα

Φίλος Παπανικόλα: Δεν πιστεύω ότι πέθανε εκείνη την ημέρα

«Αυτό το οποίο δεν πιστεύω είναι ότι πέθανε εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω που πέθανε ο κ. Παπανικόλας. Το 1151 είπε ότι δεν πήγε ποτέ ασθενοφόρο», είπε ο συνεργάτης του Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης.

Ο συνεργάτης και φίλος του εκλιπόντα Παπανικόλα για πάνω από 17 χρόνια, Σπύρος Λαμπίρης έδωσε απαντήσεις για τον θάνατο του φίλου του. «Όταν ήρθε το ασθενοφόρο να πάρει τον Παπανικόλα ζήτησα από το πλήρωμα του ασθενοφόρου, τους τραυματιοφορείς, αν μπορώ να πάρω δύο φωτογραφίες του Παπανικόλα και ένα μικρό βίντεο, ώστε να δείξω ότι υπάρχει μέσα στο ασθενοφόρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν ο κ. Παπανικόλας ήταν νεκρός και τον πήρε ασθενοφόρο απάντησε πως «Όχι ήταν πολύ καλά. Μιλήσαμε και έλεγε ''δε θέλω να με πάρουν από το σπίτι'', ήταν μια χαρά».

Σημαντικό, δε, είναι αυτό που αναφέρει ο κ. Λαμπίρης σχετικά με το 1151 «Όταν ζήτησα από το 1151 να μάθω που πήγε το ασθενοφόρο τον Παπανικόλα, μου είπα επί λέξει ότι ''Ασθενοφορο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού δεν έχει έρθει καθόλου την Παρασκευή το μεσημέρι''.

Οι δημοσιογράφοι στον Alpha τον ρώτησαν τι πιστεύει ότι έχει γίνει με εκείνον να απαντά «Αυτό το οποίο δεν πιστεύω ότι πέθανε εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω που πέθανε ο κ. Παπανικόλας. Το 1151 είπε ότι δεν πήγε ποτέ ασθενοφόρο».

Σχετικές ειδήσεις