ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Καντάρης: Συγκινεί η κόρη του 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του - «Η μαύρη μέρα»

Μανώλης Καντάρης: Συγκινεί η κόρη του 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του - «Η μαύρη μέρα»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η κόρη του Μανώλη Καντάρη

Ήταν 10 Μαΐου 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε κάτω από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, από τρεις άνδρες αφγανικής καταγωγής οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η κόρη του Μανώλη Καντάρη, Ανδριάννα, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter για τον πατέρα της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Η ανάρτηση της κόρης του Μανώλη Καντάρη:

10 Μαΐου 2011.
Η μαύρη μέρα που μας στιγμάτισε.
Η μαύρη μέρα που δεν σου έκλεψαν απλά μία κάμερα. Σου έκλεψαν τόσο άδικα την ζωή και εμάς τον άνθρωπό μας.
Μπαμπά μου,ήσουν πολύ καλός για αυτόν τον κόσμο. Ήσουν η χαρά της ζωής, η πιο γλυκιά ψυχή και έτσι θα σε θυμόμαστε πάντα.

χχχχχχχχχχχχχχχχ

Το χρονικό της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Στις 9 Μαϊου του 2011, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στον δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.

Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο, καθώς από ώρα σε ώρα θα γεννιόταν το δεύτερο παιδί τους.

Η μοίρα ωστόσο του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι... Κοντά στον χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις άνδρες που κρατούσαν μαχαίρια, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.