ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Ραφαήλ: Είπε ποίημα στο σχολείο του - «Ένιωθε ότι τον αγαπούν»

Παναγιώτης Ραφαήλ: Είπε ποίημα στο σχολείο του - «Ένιωθε ότι τον αγαπούν»

«Η φωτογραφία είναι από την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται», είπαν οι γονείς του Παναγιώτη - Ραφαήλ

O μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ συγκίνησε την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας του και με τη βοήθεια όλων υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο στο εξωτερικό. Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ περπατά πλέον με τη βοήθεια του «οχήματός» του, όπως το αποκαλεί.

Οι γονείς του αναφέρουν πως το παιδί τους είπε ποίημα στο σχολείο. Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους αναφέρουν: «Φέτος ο Παναγιώτης φοίτησε με κατ’ οίκον διδασκαλία και είχε την τύχη να τον αναλάβει μια υπέροχη νηπιαγωγός. Η κυρία Μαρία μας, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά τον συμπεριέλαβε στην τάξη και ας μην ήταν παρών στη σχολική αίθουσα. Προετοίμαζε το κλίμα με αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να τον αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισαν και ο ίδιος έλαβε πολλή αγάπη και ευτυχία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στη νηπιαγωγό μας κα Μαρία και στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κυρία Σοφία.

Η φωτογραφία είναι από την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται. Η συμπερίληψη και το αίσθημα του ανήκειν είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Ανυπομονούμε για την καινούρια χρονιά που θα βρει επιτέλους τον Παναγιώτη μας στη σχολική αίθουσα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!».