ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε 13χρονο και εξαφανίστηκε – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον δράστη

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε 13χρονο και εξαφανίστηκε – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον δράστη
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε ένα παιδί 13 ετών και τον εγκατέλειψε. Η ΕΛΑΣ «χτενίζει» όλη την περιοχή για να βρει το αυτοκίνητο και τον δράστη.

Το παιχνίδι κοντά στο σχολείο ενός 13χρονου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Το παιδί έπαιζε στην οδό Διδυμοτείχου, όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε και το χτύπησε. Αντί, όμως, ο οδηγός να σταματήσει για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί και αν είναι καλά το παιδί, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός προς στιγμήν σταμάτησε, κατέβηκε από το όχημα και φέρεται να ρώτησε το παιδί αν «πετάχτηκε στον δρόμο». Η απάντηση του 13χρονου που σφάδαζε από τους πόνους ήταν «ναι» και τότε ο οδηγός μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε.

Το παιδί, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είδε ένα μαύρο Audi να παραβιάζει πινακίδα STOP, να μην σταματάει σε καμία διάβαση πεζών και να κατευθύνεται προς το μέρος του. Ήταν το αυτοκίνητο που χτύπησε τον 13χρονο. Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το παραμικρό, να καταθέσει στις Αρχές έτσι ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος.