ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνειούπολη: 26 οι προσαγωγές για τα επεισόδια - Καταγγελίες για τραυματισμό φοιτήτριας

astynomia
Photo: Εurokinissi

Αναφορές στα social media κάνουν λόγο για τραυματισμό φοιτήτριας από τις δυνάμεις της Αστυνομίας

Eπεισόδια και προσαγωγές σημειώθηκαν στην πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου στις 15:30 το μεσημέρι όταν ομάδα ατόμων προκάλεσε φθορές σε κτήρια.

Καταληψίες της σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου πετούσαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις και προκαλούσαν φθορές, μετά την εκκένωση της κατάληψης του χώρου, που διαρκούσε 20 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που βρίσκονταν εντός της κατάληψης της σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου πετούσαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις και προκαλούσαν φθορές, μετά την εκκένωση της κατάληψης του χώρου, που διαρκούσε 20 χρόνια.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών εξετάζει το υλικό που βρέθηκε εντός της κατάληψης ενώ, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί κράνη, κοντάρια, αφίσες και πανό. Η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής διενεργεί προανάκριση.

Αναφορές για τραυματισμό φοιτήτριας από μηχανή της ΕΛ.ΑΣ

Από την άλλη πλευρά, αναφορές στα social media κάνουν λόγο για τραυματισμό φοιτήτριας από τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Όπως καταγγέλλουν στο Twitter, αστυνομικοί κτύπησαν με τη μηχανή την νεαρή γυναίκα. Μάλιστα, κυκλοφορούν βίντεο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε στο σημείο για να την παραλάβει.