ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Κάρφωσε με στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα την 63χρονη - Είχε νοσηλευθεί αρκετές φορές

Κέρκυρα: Κάρφωσε με στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα την 63χρονη - Είχε νοσηλευθεί αρκετές φορές

Ο 45χρονος τρόφιμος, που είχε νοσηλευθεί πολλές φορές στην ψυχιατρική κλινική Κέρκυρας, πήρε ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα έρευνα, και κατάφερε πάνω από 10 χτυπήματα στο πρόσωπο και τον λαιμό της 63χρονης

Με περισσότερα από 10 χτυπήματα στο πρόσωπο και στον λαιμό σκότωσε ο 45χρονος τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας την 63χρονη ασθενή, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Ο 45χρονος τρόφιμος, που είχε νοσηλευθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν στην ψυχιατρική κλινική, λίγο μετά τις 22:00 της Πέμπτης πήρε ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα έρευνα, και κατάφερε πάνω από 10 χτυπήματα στο πρόσωπο και τον λαιμό της 63χρονης.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως οι αστυνομικοί, που απομόνωσαν τον δράστη της δολοφονίας της 63χρονης αλλά και ιατροδικαστής, που έκανε την πρώτη αυτοψία. Έτσι, προκύπτει ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αρκετά χτυπήματα με στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

ΕΔΕ για τη δολοφονία της 63χρονης στην Κέρκυρα

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, και στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ.

Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο (στα Οξέα) όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

Σχετικές ειδήσεις