ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδήμαρχος Π.Π. Νοτίου Πηλίου για κακοκαιρία Daniel: «Δεν έχω αντικρίσει ξανά τέτοιες εικόνες»

Αντιδήμαρχος Π.Π. Νοτίου Πηλίου για κακοκαιρία Daniel: «Δεν έχω αντικρίσει ξανά τέτοιες εικόνες»
EUROKINISSI.

«Το νερό είναι πάρα πολύ και η βροχή δε σταματά», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας νοτίου Πηλίου, Δημήτρης Ραμματάς, αναφορικά με την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στον Βόλο και άλλες περιοχές της χώρας, μιλώντας στο newsbomb.gr.

Πρωτοφανείς εικόνες από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στον Βόλο και άλλες περιοχές της χώρας. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην πόλη, ενώ, οι δρόμοι μετετράπησαν σε ποτάμια. Δυσκολίες εντοπίζονται και στο νότιο Πήλιο, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Ραμματά, ο οποίος μίλησε στο newsbomb.gr.

«Κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας του ποταμού Μπελεγρίνου»

«Αυτή τη στιγμή, βρίσκομαι στην Κορώπη, όπου υπάρχουν μεγάλες καταστροφές. Κατέρρευσε ένα τμήμα της γέφυρας του ποταμού Μπελεγρίνου που συνδέει την Κορώπη με τα Καλά Νερά και το υπόλοιπο νότιο Πήλιο», επεσήμανε αρχικά.

«Όλα τα χωριά είναι αποκλεισμένα από κατολισθήσεις»

«Όλα τα χωριά είναι αποκλεισμένα από κατολισθήσεις, ενώ, πραγματοποιούνται συνεχείς απεγκλωβισμοί κατοίκων από τα σπίτια τους», προσέθεσε ο κ. Ραμματάς.

«Αυτές είναι εικόνες Αποκάλυψης»

«Το νερό είναι πάρα πολύ και η βροχή δε σταματά. Βρέχει καταρρακτωδώς από χθες το πρωί, με αστραπές και κεραυνούς. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχω αντικρίσει ξανά τέτοια πράγματα στο παρελθόν, είναι εικόνες Αποκάλυψης», επεσήμανε εν συνεχεία ο κ. Αντιδήμαρχος.

«Το φαινόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπισθεί»

«Ο μηχανισμός λειτουργεί, όλοι οι υπάλληλοι βρίσκονται έξω, όπως και τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο όγκος του νερού είναι πάρα πολύ μεγάλος και το φαινόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπισθεί. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια πράγματα και δεν ξέρω αν τα ξαναδώ ποτέ, δηλαδή τόσο πολύ νερό σε ελάχιστη ώρα. Τα νερά πέρασαν ολόκληρες γέφυρες», ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Ραμματάς, σε επικοινωνία με το newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις