ΕΛΛΑΔΑ

Λούτσα: Τα μηνύματα στα κινητά «μιλούν» για τη δολοφονία των έξι συνεργατών του Μπαρίς Μπογιούν

Λούτσα: Τα μηνύματα στα κινητά «μιλούν» για τη δολοφονία των έξι συνεργατών του Μπαρίς Μπογιούν
Milliyet

Κάνουν άνω κάτω το σπίτι που νοίκιαζαν οι έξι στη Λούτσα για να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δολοφόνους 

Συνεχείς είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να φτιάξουν το προφίλ των δραστών που εκτέλεσαν στη Λούτσα τα έξι μέλη της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν, που εμπλέκεται με ναρκωτικά και συμβόλαια θανάτου.

Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν τα «κλειδιά» της υπόθεσης στα κινητά των νεκρών αλλά και κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι όπου διέμεναν από τον περασμένο Αύγουστο. Αυτό το σπίτι το είχαν νοικιάσει τα θύματα μέσω Airbnb και ήταν μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που τους γάζωσαν οι δράστες με 60 σφαίρες.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι τα θύματα είχαν στα κινητά τους τηλέφωνα μηνύματα στα τουρκικά. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί αναλύουν το περιεχόμενό τους, προκειμένου να διαπιστώσουν με ποιους μιλούσαν και εάν κάποιος τους είχε ενημερώσει ότι είχαν μπει στο στόχαστρο αντίπαλης εγκληματικής ομάδας.

Ετοιμάζονταν να φύγουν άρον - άρον από τη χώρα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έξι που βρέθηκαν νεκροί, στοιβαγμένοι σε ένα αυτοκίνητο στη Λούτσα (τέσσερις μέσα σε αυτό και δύο έξω από αυτό) βιάζονταν να φύγουν. Γι' αυτό και στο αυτοκίνητο υπήρχαν βαλίτσες με τα ρούχα τους μόνο.

Στο σπίτι που είχαν νοικιάσει, δεν εντοπίστηκαν ούτε όπλα ούτε ναρκωτικά παρά μόνο κάποια προσωπικά αντικείμενα. Μένει να φανεί εάν συνδέεται με το μακελειό στη Λούτσα, ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο, καθώς στις αποσκευές του βρέθηκαν τέσσερα φυσίγγια που έχουν ίδιο διαμέτρημα με αυτό που είχαν οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της ενέδρας (9mm).

Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι που γαζώθηκαν στη Λούτσα

Τις φωτογραφίες των έξι ανδρών που γαζώθηκαν στη Λούτσα προτού διαφύγουν στο εξωτερικό φέρνει στη δημοσιότητα η Milliyet.

Οι έξι νεκροί στη Λούτσα φέρεται να ανήκουν σε συμμορία Τούρκων εκτελεστών, γνωστής ως Dalton που κατηύθυνε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Μπαρίς Μπογιούν, που πλέον ζει στην Ιταλία ως δραπέτης. Ο Μπαρίς Μπογιούν φημίζεται για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Η εφημερίδα Milliyet αποκάλυψε ποιοι είναι οι νεκροί που γαζώθηκαν στη Λούτσα. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μετά τη δολοφονία λογαριασμός στο Tik Tok που αυτοαποκαλείται «Red Kit gang» ανέβασε βίντεο και φωτογραφίας λέγοντας «πήραμε την εκδίκησή μας». Άλλγ ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με τις τουρκικές Αρχές προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι αληθινές οι αναρτήσεις, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα θύματα.

Σχετικές ειδήσεις