ΕΛΛΑΔΑ

Λούτσα: Γάζωσαν τους έξι πριν φύγουν για το Ελ. Βενιζέλος - Ελέγχεται ο Τούρκος συλληφθείς

Λούτσα
Newsbomb.gr

Περιμένουν τα κινητά των έξι νεκρών στη Λούτσα να «μιλήσουν» ενώ εξετάζεται σοβαρά και η σύλληψη Τούρκου στο αεροδρόμιο 

Το σενάριο οι έξι, που εκτελέστηκαν με μαφιόζικο τρόπο στη Λούτσα, να πήγαιναν προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εξετάζουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προκειμένου να ξετυλίξουν το παζλ της πρωτοφανούς στυγερότητας υπόθεσης και να φτάσουν στους δολοφόνους.

Η ομάδα των Τούρκων, που φέρεται να ήταν μέλη της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, με ειδίκευση το χονδρεμπόριο ναρκωτικών και τα συμβόλαια θανάτου, διέμενε σε ένα σπίτι - κρησφύγετο στη Λούτσα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσαν νεκροί.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι οι εκτελεστές τους να τους έψαχναν, να τους βρήκαν και γι' αυτό να μάζεψαν βιαστικά τα πράγματά τους, να στοιβάχθηκαν στο παλιό Ford και να πήγαιναν προς το αεροδρόμιο.

Οι δολοφόνοι εκτέλεσαν τα έξι θύματα με 60 σφαίρες, δίνοντας μάλιστα και τη χαριστική βολή, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο του ΣΚΑΪ. Τα γαλλικά διαβατήρια και οι τουρκικές ταυτότητες που βρέθηκαν πάνω τους, όπως και η πρώτη άτυπη ταυτοποίηση από τις αρχές της Τουρκίας, λένε πως αυτά τα πρόσωπα ήταν γνωστά στη γειτονική χώρα αφού είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Τα αντικείμενα των έξι νεκρών εξετάζονται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι θεωρούν πως οι δολοφόνοι είναι πιθανό να κατάφεραν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

«Κλειδί» για τη δολοφονία στη Λούτσα η σύλληψη του Τούρκου

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον Τούρκο, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο 32χρονος εξετάζεται αν πήρε μέρος στη μαφιόζικη ενέδρα θανάτου στη Λούτσα.

Ο 32χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 20:35, αφού εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο επίπεδο των αναχωρήσεων. Τα xray εντόπισαν αντικείμενα που προσομοίαζαν με φυσίγγια όπλου.

Στο αεροδρόμιο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι ο Τούρκος θα ταξίδευε για Μυτιλήνη. Μέσα στις αποσκευές του σε μια χάρτινη σακούλα υπήρχαν τέσσερα φυσίγγα των 9 mm. Eπίσης κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας.

Σχετικές ειδήσεις