ΕΛΛΑΔΑ

Λούτσα: Το ανατριχιαστικό βίντεο στο TikTok με τους 6 δολοφονημένους Τούρκους - «Πήραμε εκδίκηση»

Λούτσα: Το ανατριχιαστικό βίντεο στο TikTok με τους 6 δολοφονημένους Τούρκους - «Πήραμε εκδίκηση»

Λούτσα: Νέα διάσταση στο μακελειό στην Ανατολική Αττική δίνει video στο TikTok - Πόλεμος συμμοριών της Τουρκίας πίσω από το λουτρό αίματος

Ολοένα και ξεκαθαρίζει η εικόνα για την εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα, καθώς λογαριασμός στο TikTok πόσταρε ένα σύντομο βίντεο με την φράση «πήραμε την εκδίκησή μας».

Ο λογαριασμός στο TikTok με την ονομασία «Red Kit gang (redkitlerofficial)» πόσταρε εικόνα με τους έξι νεκρούς, δείχνοντας πλέον την κατεύθυνση που θα κινηθούν οι Αρχές, καθώς οι Τούρκοι που εκτελέστηκαν είναι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του διαβόητου μαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν.

Νωρίτερα, η εφημερίδα Millyet είχε αναφέρει τα ονόματα των έξι δολοφονημένων Τούρκων, επικαλούμενη video στο TikTok.

Άλλη ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς με ένα κόκκινο Χ. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης επικοινώνησε με την ελληνική αστυνομία για να διαπιστώσει εάν οι αναρτήσεις της συμμορίας αληθεύουν ή όχι και ζήτησαν πληροφορίες για την ταυτότητα του ύποπτου Τούρκου υπηκόου που συνελήφθη στην Αθήνα.

Αυτοί είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν

Τις φωτογραφίες των έξι ανδρών που γαζώθηκαν στη Λούτσα προτού διαφύγουν στο εξωτερικό φέρνει στη δημοσιότητα η Milliyet.

Οι έξι νεκροί στη Λούτσα φέρεται να ανήκουν σε συμμορία Τούρκων εκτελεστών, γνωστής ως Dalton που κατηύθυνε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Μπαρίς Μπογιούν, που πλέον ζει στην Ιταλία ως δραπέτης. Ο Μπαρίς Μπογιούν φημίζεται για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Η εφημερίδα Milliyet αποκάλυψε ποιοι είναι οι νεκροί που γαζώθηκαν στη Λούτσα. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μετά τη δολοφονία λογαριασμός στο Tik Tok που αυτοαποκαλείται «Red Kit gang» ανέβασε βίντεο και φωτογραφίας λέγοντας «πήραμε την εκδίκησή μας». Άλλγ ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με τις τουρκικές Αρχές προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι αληθινές οι αναρτήσεις, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα θύματα.

Λούτσα: Γάζωσαν τους έξι πριν φύγουν για το Ελ. Βενιζέλος - Ελέγχεται ο Τούρκος συλληφθείς

Το σενάριο οι έξι, που εκτελέστηκαν με μαφιόζικο τρόπο στη Λούτσα, να πήγαιναν προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εξετάζουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προκειμένου να ξετυλίξουν το παζλ της πρωτοφανούς στυγερότητας υπόθεσης και να φτάσουν στους δολοφόνους.

Η ομάδα των Τούρκων, που φέρεται να ήταν μέλη της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, με ειδίκευση το χονδρεμπόριο ναρκωτικών και τα συμβόλαια θανάτου, διέμενε σε ένα σπίτι - κρησφύγετο στη Λούτσα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσαν νεκροί.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι οι εκτελεστές τους να τους έψαχναν, να τους βρήκαν και γι' αυτό να μάζεψαν βιαστικά τα πράγματά τους, να στοιβάχθηκαν στο παλιό Ford και να πήγαιναν προς το αεροδρόμιο.

Οι δολοφόνοι εκτέλεσαν τα έξι θύματα με 60 σφαίρες, δίνοντας μάλιστα και τη χαριστική βολή, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο του ΣΚΑΪ. Τα γαλλικά διαβατήρια και οι τουρκικές ταυτότητες που βρέθηκαν πάνω τους, όπως και η πρώτη άτυπη ταυτοποίηση από τις αρχές της Τουρκίας, λένε πως αυτά τα πρόσωπα ήταν γνωστά στη γειτονική χώρα αφού είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Τα αντικείμενα των έξι νεκρών εξετάζονται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι θεωρούν πως οι δολοφόνοι είναι πιθανό να κατάφεραν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

«Κλειδί» για τη δολοφονία στη Λούτσα η σύλληψη του Τούρκου

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον Τούρκο, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο 32χρονος εξετάζεται αν πήρε μέρος στη μαφιόζικη ενέδρα θανάτου στη Λούτσα.

Ο 32χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 20:35, αφού εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο επίπεδο των αναχωρήσεων. Τα xray εντόπισαν αντικείμενα που προσομοίαζαν με φυσίγγια όπλου.

Στο αεροδρόμιο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι ο Τούρκος θα ταξίδευε για Μυτιλήνη. Μέσα στις αποσκευές του σε μια χάρτινη σακούλα υπήρχαν τέσσερα φυσίγγα των 9 mm. Eπίσης κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας.

Τα μηνύματα στα κινητά «μιλούν» για τη δολοφονία των έξι συνεργατών του Μπαρίς Μπογιούν

Συνεχείς είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να φτιάξουν το προφίλ των δραστών που εκτέλεσαν στη Λούτσα τα έξι μέλη της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν, που εμπλέκεται με ναρκωτικά και συμβόλαια θανάτου.

Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν τα «κλειδιά» της υπόθεσης στα κινητά των νεκρών αλλά και κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι όπου διέμεναν από τον περασμένο Αύγουστο. Αυτό το σπίτι το είχαν νοικιάσει τα θύματα μέσω Airbnb και ήταν μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που τους γάζωσαν οι δράστες με 60 σφαίρες.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι τα θύματα είχαν στα κινητά τους τηλέφωνα μηνύματα στα τουρκικά. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί αναλύουν το περιεχόμενό τους, προκειμένου να διαπιστώσουν με ποιους μιλούσαν και εάν κάποιος τους είχε ενημερώσει ότι είχαν μπει στο στόχαστρο αντίπαλης εγκληματικής ομάδας.

Σχετικές ειδήσεις