ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Μαριάννα - «Έσβησε» από ένα τσίμπημα κουνουπιού

Κως: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Μαριάννα - «Έσβησε» από ένα τσίμπημα κουνουπιού

Η οικογένεια και οι φίλοι της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα, δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού που «έσβησε» ξαφνικά την Κυριακή (17/09), ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Θλίψη «σκόρπισε» η είδηση του θανάτου της 20χρονης δόκιμης του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα.

Η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Κω, επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά κατέληξε το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Συγγενείς και φίλοι, συντετριμμένοι από την απρόσμενη απώλεια, ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη κοπέλα, στη γενέτειρά της, το Ζηπάρι της Κω.

Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης δοκίμου παραμένουν αδιευκρίνιστες και οι απαντήσεις να αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας, η οποίο βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία, οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023. Διενεργείται προανάκριση»

Επίσης, κλειστοί θα είναι αύριο, οι παιδικοί σταθμοί Ζηπαρίου και Πυλίου σε ένδειξη πένθους την ημέρα της κηδείας της Μαριάννας.

Screenshot_948

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Χρήστου Στυλιανίδη

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της Μαρίας – Άννας.

Σχετικές ειδήσεις