ΕΛΛΑΔΑ

Πτολεμαϊδα: Viral έγινε το επικό προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

Πτολεμαϊδα: Viral έγινε το επικό προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

Το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Γιάννη Κωνσταντινίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral.

Λίγο φαντασία και μπόλικο χιούμορ και το προεκλογικό σποτάκι γίνεται αμέσως viral. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πτολεμαΐδα και το αποτέλεσμα είναι αριστουργηματικό.

Κατάφερε και έφτιαξε μαζί με τους δικούς του ανθρώπους, ένα σκετσάκι που βγάζει χιούμορ, αλλά και… αλήθειες, στην προσπάθειά του να κερδίσει τους συμπολίτες του στις επερχόμενες εκλογές και την ψήφο τους.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τα θέματα πολιτισμού αρχικά αναφέρει όλο το γενεαλογικό του δέντρο και κάπου εκεί κόβει το βίντεο ρωτώντας τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες "μα πρέπει να τα πω όλα αυτά;" αφού δέχεται τις… οδηγίες συνεχίζει ακάθεκτος.

Στη συνέχεια τον ρωτάει ο "σκηνοθέτης" για το πουκάμισό του και ο ίδιος λέει "η γυναίκα μου, μού το έδωσε" και τότε ακούγεται το "φτιάχτε τον". Μπαίνουν στο πλάνο οι φίλοι του και τον μακιγιάρουν, τον ντύνουν, του φτιάχνουν τα μαλλιά και γίνεται… άλλος άνθρωπος.

Παίρνει το σοβαρό του ύφος αλλά συνεχίζει να λαμβάνει και οδηγίες: "Μα δεν ξέρω από μετάβαση, εγώ για τα πολιτιστικά ξέρω" και ακούγεται η απάντηση: "Γιατί, οι άλλοι ξέρουν;".

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Γιάννη Κωνσταντινίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες.