ΕΛΛΑΔΑ

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης ναυτικής δοκίμου - «Καμιά μάνα να μην το περάσει»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης ναυτικής δοκίμου - «Καμιά μάνα να μην το περάσει»

Κως: Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν ακόμη άγνωστα, με τη μητέρα της να κάνει έκκληση να δοθούν σύντομα απαντήσεις

Απαντήσεις περιμένει ακόμα η οικογένεια της 20χρονης Μαριάννας που «έσβησε» ξαφνικά ενώ βρισκόταν ως ναυτική δόκιμος στο πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι της.

Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν ακόμη άγνωστα, με τη μητέρα της να κάνει έκκληση να δοθούν σύντομα απαντήσεις.

«Καμία μάνα να μην περάσω αυτό που περνάω. Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας», δήλωσε μιλώντας στο Mega.

«Ήταν ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά, ώστε καμία μανούλα να μη βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίσει πίσω στο νησί μας, κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της», είπε η μητέρα συντετριμμένη.


Η 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρρώστησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της εταιρίας και αμέσως εισήχθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η νεαρή δόκιμος πιθανόν να πέθανε από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα που προκλήθηκε από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού.