ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Καργιώτης: Συγκλόνισε ο αδερφός του - «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπάω»

Αντώνης Καργιώτης: Συγκλόνισε ο αδερφός του - «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπάω»
Glomex

Συγκλονιστικά ήταν όσα εξιστόρησε ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη τόσο για τη σχέση που είχε με τον αδερφό του, όσο και για τη μοιραία νύχτα στο Blue Horizon.

Η εκπομπή «Mega Stories» επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (9/10) στη συχνότητα του Mega, και η πρώτη ιστορία με την οποία καταπιάστηκε για τη νέα σεζόν, ήταν αυτή της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη.

Από τις πιο συγκινητικές συνεντεύξεις που προβλήθηκαν, ήταν αυτή του αδερφού του Αντώνη, ο οποίος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη αρκετές φορές «λύγισε» μιλώντας για εκείνον, ενώ ανέφερε πως δεν πρόλαβε να του πει πόσο τον αγαπάει.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το μεγάλο... ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε σε ανθρώπους.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Αντώνης είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού. Ο αδερφός του, υποστήριξε πως ο Αντώνης ήταν θύμα μπούλινγκ επειδή είχε θέματα με την ομιλία του.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ο Αντώνης όπου και να πήγαινε έκανε φίλους.

Αυτό που είχε αλλάξει τον Αντώνη, ήταν ο θάνατος του πατέρα τους σύμφωνα με τον αδερφό του.

Όπως είπε ο Νίκος Καργιώτης, όταν είδε το βίντεο της δολοφονίας του Αντώνη, τα έχασε.

Στη συνέχεια, «λύγισε» ξανά λέγοντας «αδερφέ και εγώ πονάω»...

Στην εκπομπή μίλησε και ο δάσκαλος του χωριού του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος μοιράστηκε μία συγκινητική ιστορία για τον αδικοχαμένο νέο.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το αγαπήμενο τραγούδι του Αντώνη Καργιώτη.

Στην κάμερα μίλησαν και άλλοι άνθρωποι από τον τόπο του Αντώνη Καργιώτη, οι οποίοι έιχαν αρκετές ιστορίες να εξιστορήσουν και μόνο καλά λόγια να πουν για τον αδικοχαμένο νέο.

Επιπλέον, σημαντικές ήταν οι μαρτυρίες που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και όσα υποστήριξε συνταξιούχος πλοίαρχος, για το τι έπρεπε να γίνει και τι δεν έγινε στο Blue Horizon.