ΕΛΛΑΔΑ

Νέο περιστατικό με κοριούς σε ξενοδοχείο της Αθήνας: «Χρειάστηκε το παιδί μου να νοσηλευτεί»

Νέο περιστατικό με κοριούς σε ξενοδοχείο της Αθήνας: «Χρειάστηκε το παιδί μου να νοσηλευτεί»
AP

Ξέσπασε μητέρα, η οποία είδε το σώμα της κόρης της να γεμίζει τσιμπήματα μετά από διαμονή σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Το παιδί πήγε στο νοσοκομείο με πυρετό και εξανθήματα και διαπιστώθηκε ότι την είχαν τσιμπήσει κορίοι.

Νέα καταγγελία για κοριούς σε ξενοδοχείο της Αττικής βλέπει το φώς της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τη γυναίκα που έκανε τη καταγγελία, η ίδια διέμενε με την κόρη της σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και διαπίστωσε ότι το σώμα της κόρης της είχε γεμίσει με τσιμπήματα.

Οι δυο τους αποχώρησαν από το ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο καθώς είδαν τα τσιμπήματα να χειροτερεύουν.

Η μητέρα κατήγγειλε ότι το ξενοδοχείο δεν ανέλαβε καμία ευθύνη, ενώ εκείνο από τη μεριά του ισχυρίζεται αρχικά ότι δεν έγινε κάποια καταγγελία και ότι κάνουν συχνά απεντομώσεις.

Η γυναίκα μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν:

«Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο, μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, πυρετό και κατάλαβε ότι δεν ήταν τελικά κουνούπι. Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί, άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και παίρνουμε κάποιες αντιβιώσεις, χρειαστήκαν κάποια φάρμακα. Όταν επικοινώνησα μετά με το ξενοδοχείο, δηλαδή το μεσημέρι, ούτε καν μου είπαν περαστικά, ούτε καν ασχολήθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του κοριτσιού.