ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Ακούστηκε ένα μπαμ μέχρι την παραλία» - Πώς περιγράφουν αυτόπτες την παράσυρση με το βρέφος

Βόλος: «Ακούστηκε ένα μπαμ μέχρι την παραλία» - Πώς περιγράφουν αυτόπτες την παράσυρση με το βρέφος

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στις Αρχές ότι ο 33χρονος οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και έτσι χτύπησε τον παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του το εγγονάκι του στον Βόλο

Συγκλονίζει η τραγωδία με το νεκρό βρέφος, μόλις τεσσάρων μηνών, που βρισκόταν στην αγκαλιά του παππού του, ο οποίος παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής σε κεντρικό σημείο στο Βόλο. Όπως ανέφερε στον Alpha ο θείος του νεκρού βρέφους, «πήγε να βγει από το αμάξι. Μέχρι να κατεβάσει το καρότσι η μητέρα του, το κρατούσε ο παππούς. Με το που βγήκε από την πόρτα, από το αυτοκίνητο ήρθε ο άλλος και χτύπησε τον παππού και του έφυγε από τα χέρια το μωράκι».

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στις Αρχές ότι ο 33χρονος οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και έτσι χτύπησε τον παππού με το βρέφος. Όλα έγιναν κοντά σε κατάστημα εστίασης στη συμβολή των οδών Ιάσωνος Αντωνοπούλου, με την ιδιοκτήτρια να περιγράφει τα όσα είδε μετά την παράσυρση. «Ένα μωρό στην αγκαλιά της γιαγιάς του, το οποίο είχε ήδη αρχίσει να μελανιάζει, έναν με μηχανή πεσμένο κάτω, έναν παππού, ο οποίος ήταν σε σοκ.

Η μητέρα του μωρού, η οποία ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβη εκείνη την ώρα. Το παιδί δεν αντέδρασε, δεν ακούστηκε κλάμα. Ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, ένα "μπαμ" που ακούστηκε μέχρι την παραλία του Βόλου».

Αμέσως μετά η γιαγιά άρπαξε το μωρό στην αγκαλιά της, μπήκε σε ένα ταξί και έσπευσε στο νοσοκομείο του Βόλου. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν ήδη αργά.

Βόλος: Τι υποστήριξε ο 33χρονος για τον θάνατο του βρέφους και την παράσυρση

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε την Κυριακή (5/11) ο 33χρονος οδηγός τη μοιραίας μηχανής που το βράδυ του Σαββάτου (4/11) παρέσυρε έναν 53χρονο, ο οποίος είχε στην αγκαλιά του το μόλις 4 μηνών εγγονάκι του, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα την οδό Ιάσονος.

Όπως αναφέρει το geognota.news, ο νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη και εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.