ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κυψέλη: Τι έλεγαν η σπιτονοικοκυρά, η μητέρα και η αδερφή της μετά τον θάνατο της Φαίης

Έγκλημα στην Κυψέλη: Τι έλεγαν η σπιτονοικοκυρά, η μητέρα και η αδερφή της μετά τον θάνατο της Φαίης

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για την δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου

Λίγο καιρό μετά το θάνατο της Φαιης η σπιτονοικοκυρά έλεγε στους γείτονες με τους οποίους είχε επαφή - και δεν είχε με πολλούς καθώς οι περισσότεροι την φοβόντουσαν - ότι άδικα την κατηγορούν για τον θάνατο του κοριτσιού. Ήξερε ότι τα βλέμματα των αρχών είχαν στραφεί πάνω της και όσοι την ρωτούσαν για το κορίτσι εκείνη τους έλεγε με ύφος θλίψης :Μα είναι δυνατόν να κατηγορούν εμένα; Εμένα που την πρόσεχα και τη βοηθούσα;

Ελάχιστοι βέβαια πίστευαν τα λεγόμενα της και ελάχιστοι ήθελαν να έχουν επαφή μαζί της. Την περιγράφουν ως ένα αγρίμι το οποίο δεν τολμούσες καν να κοιτάξεις κι αν έδειχνες ενδιαφέρον για τη Φαιη όσο ήταν εν ζωή εκείνη απαντούσε αποτομα και άλλες φορές αθυροστομα προκαλώντας φόβο στους γείτονες. Οι γείτονες δεν ήθελαν ούτε καλημέρα να έχουν μαζί της και εκείνη φροντιζε πολύ καλά γι αυτό.

Δεν ήθελε κανείς να ξέρει λεπτομερείες για όσους φιλοξενούσε στο σπίτι της και για όσους μπαινοβγαιναν στο κολαστήριο της Δροσοπουλου.

Σε όλους είχε κάνει αίσθηση το γεγονός ότι όταν μετακόμισε στη γειτονιά τους έλεγε πως είναι δικηγόρος ενώ σε άλλους παρουσιαζόταν ως μια πονεμένη μητέρα που είχε χωρίσει τον άνδρα της λόγω κακοποιητικης συμπεριφοράς και μπαινοβγαινε στα νοσοκομεία καθώς είχε σοβαρά προβλήματα υγείας τόσο η ίδια όσο και η μία της κόρη. Στη γειτονιά αυτό που γνώριζαν ήταν ότι έχει δύο κόρες οι οποίες δεν έμεναν μαζί της και πως η μία έμενε στα νότια προάστια. Ακομη τους έλεγε ότι βοηθάει άπορους συνανθρώπους μας και πως η αδερφή της Φαιης ήταν το.... ψυχοπαίδι της. Μάλιστα την αποκαλούσε με το παρατσούκλι "Μπουμπού".

Η μητέρα της Φαιης από την άλλη ήταν άγνωστη στη γειτονιά.Το μόνο που γνώριζαν ορισμένοι είναι ότι είχε θέματα υγείας και μάλιστα 24ωρες πριν τη σύλληψη της επικοινώνησε με γειτόνισσα λέγοντας της ότι χρειάζεται ορισμένα φάρμακα

Τέλος η αδερφή της ατυχής κοπέλας έμοιαζε πολύ στην μαστροπο λένε οι γειτονες. Ήταν σκληρή, αγενής και έδειχνε να μην θλιβεται ιδιαίτερα για τον χαμό της αδερφής της. Μόλις την Δευτέρα εμφανίστηκε στη γειτονιά, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι - κολαστηριο. Μιλούσε ταραγμένη στο τηλέφωνο. Εδειχνε ανήσυχη και αρκετά εκνευρισμενη.

Σχετικές ειδήσεις