Φαίη Μπακογιώργου: «Τη σκέπασα με κουβέρτα και τη μετέφερα με το καρότσι του μωρού», είπε η αδελφή

Newsbomb

Πώς ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη Φαίη Μπακογιώργου η αδελφή της.

«Τώρα, ήρθε το τέλος σου. Σε σκοτώνω». Ανατριχιάζει η ομολογία της αδελφής της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου για τη δολοφονία της, τον Οκτώβριο του 2021.

«Εγώ τη σκότωσα, γιατί τη μισούσα. Εκείνο το βράδυ, η μητέρα μας είχε φύγει για δουλειά και και θα επέστρεφε το πρωί. Ήμουν μόνη στο σπίτι και φρόντιζα τα παιδιά της Φαίης που έλειπε. Στις 21:00 και κάτι, γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μού γύρισε το μάτι.

Άρχισα να της φωνάζω: “Πού πας πάλι; Με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου”. Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια, τη βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω και άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εγώ την πάτησα με το πόδι μου και της είπα: “Μη φωνάζεις μωρή π… Έφτασε η ώρα σου, σε σκοτώνω”.

Έβαλα το πτώμα στο υπνοδωμάτιο και το τύλιξα με την κουβέρτα, Κατά τις 23:30 επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε: “Πού είναι τα παιδιά;”. Εγώ της απάντησα πως κοιμούνται.

Περίμενα να κοιμηθεί και αυτή και γύρω στις 04:00 έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι. Μόνη μου τα έκανα όλα, δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομολογία της, σύμφωνα με το MEGA.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved