ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί η μητέρα της Έμμας: «Ευχαριστούμε όλους εσάς που γίνατε η δύναμή μας, η φωνή μας»

Συγκινεί η μητέρα της Έμμας: «Ευχαριστούμε όλους εσάς που γίνατε η δύναμή μας, η φωνή μας»

Η μητέρα της Έμμας, που παρασύρθηκε πριν έναν χρόνο από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και έχασε τη ζωή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του ανεβάζοντας ένα συγκινητικό βίντεο με φωτογραφίες της κόρης της.

Η Έμμα δεν γυρίζει πίσω όμως οι γονείς της πάλεψαν για να επιβληθεί η δικαιοσύνη και ο οδηγός που την οδήγησε στον θάνατο να πληρώσει.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 16,5 ετών στον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου για τη θανατηφόρα παράσυρση με εγκατάλειψη της 21χρονης, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, για εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και για οδήγηση χωρίς άδεια.

Η Κέλλυ Ταμπάκη, η μητέρα της Έμμας με ένα συγκινητικό βίντεο από φωτογραφίες της κόρης της θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έδειξε αυτόν τον έναν χρόνο από το θανατηφόρο ατύχημα.

«Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Έμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή .. απλά σιωπή.

Ευχαριστούμε όλους εσάς. Τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!», έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της Έμμας.