ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Εισαγγελέας για τον θάνατο της 92χρονης από καθαριστικό

Ηράκλειο: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Εισαγγελέας για τον θάνατο της 92χρονης από καθαριστικό

Ηράκλειο: Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν ο ιδιοκτήτης του Γηροκομείου και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν για το τραγικό περιστατικό

Προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης του θανάτου ηλικιωμένης γυναίκας σε γηροκομείο του Ηρακλείου, μετά από κατανάλωση καθαριστικού, διέταξε ο Εισαγγελέας, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν, το πρωί της Τετάρτης οι τρεις που συνελήφθησαν.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, πρόκειται για τον 53χρονο ιδιοκτήτη της μονάδας, την υπεύθυνη βάρδιας, 28 ετών αλλά και την 23χρονη νοσοκόμα που φέρεται να έδωσε κατά λάθος το μπουκάλι με το καθαριστικό στην άτυχη γυναίκα.

Και οι τρεις στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ την έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας θα διενεργήσει το 1ο Αστυνομικό Τμήμα, που ανέλαβε εξ' αρχής την σχετική προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως γράψαμε, όλα έγιναν την Δευτέρα το πρωί όταν η ηλικιωμένη έπαιρνε το πρωινό της και φέρεται να ζήτησε νερό. Η νοσοκόμα που της πήγε και το πρωινό, φέρεται να της έδωσε ένα μπουκάλι, το οποίο άνοιξε μπροστά της. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, έπινε για αρκετή ώρα - περίπου ένα 20λεπτο - από το περιεχόμενο του μπουκαλιού, όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς όπως προκύπτει από την προανάκριση η 92χρονη είχε άνοια.

Η ηλικιωμένη λίγο μετά ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Στο γηροκομείο αμέσως αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με δεδομένο ότι μύρισαν και το μπουκάλι από το οποίο ήπιε η άτυχη γυναίκα. Άμεσα τις πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ, ωστόσο για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά...

Διαβάστε επίσης:

Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης - «Εγώ τη βρήκα, μου σκότωσε το παιδί μου»

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Το «Πολυτεχνείο» των Ελλήνων Millennials

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Τέλος η μαθητική πορεία - Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας