ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης - «Εγώ τη βρήκα, μου σκότωσε το παιδί μου»

Σαλαμίνα: Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης - «Εγώ τη βρήκα, μου σκότωσε το παιδί μου»

Ο 71χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος στη Σαλαμίνα ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά για να απολογηθεί 

Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης από τη Σαλαμίνα, που δολοφόνησε ο 71χρονος σύντροφός της χθες Τρίτη, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη βρήκε την κόρη της νεκρή στο σπίτι που διέμενε με τον 71χρονο καθ ομολογία δράστη.

«Το κορίτσι το δικό μας ήταν ένα άκακο πλάσμα. Έχει συγκλονιστεί όλη η Σαλαμίνα. Πού να φανταστεί το καημένο το κορίτσι μας τι το περίμενε», λέει η θεία της, ενώ αναφέρει ότι το παιδί της αδικοχαμένης Γεωργίας είναι με τον πατέρα του. «Το παιδί είναι με τον μπαμπά του. Τον λατρεύει, είχαν καλές σχέσεις».

«Μου σκότωσε το κορίτσι μου»

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία της μητέρας της δολοφονημένης γυναίκας, η οποία πέρασε τον χειρότερο εφιάλτη ενός γονέα, καθώς ήταν εκείνη που βρήκε το πτώμα της κόρης της, δολοφονημένη από τον σύντροφό της.

«Εγώ την βρήκα», λέει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και η περιγραφή της ανατριχιάζει, «Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στη βεραντούλα μπροστά. Μου το είχε σκοτώσει το παιδί και μου το είχε σκεπάσει».

Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της, λέει για την κόρη της προσθέτοντας ότι «λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό. Περίμενε να φύγει το παιδί, με το σχολικό, μπήκε μέσα και μου το σκότωσε το κορίτσι».

Για τον 71χρονο λέει: «Ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς τα τελευταία δύο χρόνια. Εδώ και μία εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου. Ήθελε να τον χωρίσει. Του είπε «ή θα πας να δουλέψεις ή δεν γίνεται άλλο αυτό» και δεν του άρεσε».

«Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί πανικού»

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο, μόλις τρεις μέρες πριν την δολοφονία της, πήγαν μαζί με την κόρη της στο αστυνομικό τμήμα και τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

«Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι» λέει, ενώ διαψεύδει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι ο 71χρονος είχε χτυπήσει και το παιδί της συντρόφου του.

«Πήγα και την πήρα εγώ και την έφερα σπίτι. Την αιφνιδίασε χθες, δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, ήταν ακαριαίο».

Στην εκπομπή μίλησε και η αδελφή της 43χρονης. «Δεν αισθάνομαι τίποτα. Δε φοβάμαι πια μήπως αυτός ο άνθρωπος κάνει κακό σε μένα, τα παιδιά μου, τη μητέρα μου, αλλά τίποτε άλλο. Αυτός ο άνθρωπος με καταδίκασε σε μια άσχημη καθημερινότητα, λέει και προσθέτει ότι η αδελφή της της μίλησε όμως «ίσως όχι τόσο έγκαιρα».

Απολογείται ο 71χρονος

Στα δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκε ο 71χρονος καθ' ομολογία δολοφονός της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του, Γεωργία, με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία επτά χρόνια οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια του Πειραιά.

Ο δράστης, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας για το ειδεχθές έγκλημα το οποίο διέπραξε, ενώ ήταν άκρως κυνικός στην ομολογία του ενώπιον των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω», υποστήριξε.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

InTime

Πήγε για καφέ μετά το φονικό

Σοκ προκαλεί το βίντεο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Star με τον 71χρονο λίγη ώρα αφότου έχει δολοφονήσει την άτυχη 43χρονη να πίνει καφέ στο Κερατσίνι με φίλους του.

Ο 71χρονος συμπεριφέρεται φυσιολογικά σαν να μην έχει πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα την 43χρονη γυναίκα. Κατά πληροφορίες, δε, ο 71χρονος δράστης δεν έμεινε για λίγη ώρα στο συγκεκριμένο καφέ, αλλά πέρασε περίπου δύο ώρες στην καφετέρια στο Κερατσίνι.

Σχετικές ειδήσεις